Bibiana Ballbé
Aquest divendres ens visita Bibiana Ballbé, que presenta nou programa diumenge al Canal 33. "Caràcter" és el nom d’aquesta proposta que vol ser un punt de trobada del talent creatiu del país. Segons ha explicat la mateixa Bibiana Ballbè, en aquest nou programa trencaran les normes, no hi haurà veu en off, ni entradetes, ni mirades a càmera. Es busca innovar i ser flexible en el format. Al voltant d’aquesta nova aventura artística i televisiva dialogarem al costat de Xavi Coral.

I com cada divendres, també ens espera Espartac Peran per tal d’encendre la tarda des de la tertúlia interactiva de "La Riera". Amb l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i David Balaguer, analitzarem els esdeveniments més destacats de la setmana, demanarem la participació dels nostres seguidors a través de les xarxes socials i atenció, els espòilers sorgiran com bolets per continuar especulant sobre el destí dels Flaquer.

I amb Marc Giró, el nostre expert en bona educació i bones maneres, resoldrem un dels dubtes sacres de qualsevol persona que vulgui tenir estil: Com menjar-se uns ous ferrats amb elegància? A més a més, donarem alguns consells per mantenir la cordialitat dins del nostre entorn laboral, amb aquells companys que tenen una posició més elevada que la nostra, dins de la jerarquia professional.

El toc musical de la tarda el posaran "Els optimistes" de Catalunya Ràdio", Àngel Llàcer i Manu Guix, cantant una cançó dedicada a Campdevànol, localitat que ens ha acollit durant tot la setmana.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àngel llàcer bibiana ballbé espartac peran fermí fernandes manu guix xavi coral 
Viernes, 7 de marzo de 2014 • 00:32h.