Xavi Coral i Ana Boadas
Ja és divendres a DIVENDRES i això només vol dir una cosa: que tornem a parar la taula de la tertúlia interactiva de "La Riera", amb l’àvia Remei, el Fermí Fernàndez, l’Ana Boadas, en Pere Mas, en David Balaguer i la participació a través de les xarxes de tota la legió dels nostres seguidors. En els darrers dies hem vist com els Flaquer s'han anat aparellant, l'Albert amb la Tina, la Núria amb el Domènec, i la Consol... amb el Jesús! Que poc que s'esperaven aquesta notícia, l'Albert i la Núria! Corre perill, l'herència? Han de patir per alguna cosa més? En parlarem a la tertúlia, on també analitzarem el futur de Can Riera. Han triat un bon soci, la Mercè i l'Ernest? S'entendran, amb en Balló? Què dirà, en Claudi, quan se n'assabenti? També parlarem del Bernat, que ha decidit fer marxa enrere i vol tornar a l'Església. Mossèn Artur no ho veu clar però... i en Bernat?

També us posarem al dia de tot el que es va viure a la gala de lliurament dels premis Enderrock. En repassarem els millors moments amb el periodista musical Pep Blay i els grans triomfadors de la vetllada, Els Catarres.

Com sempre, resoldrem dubtes sobre bon gust i elegància amb l’expert Marc Giró, que abordarà un dels temes tabú i pedra angular del bon gust: com es pot menjar calçots sense perdre l’estil?

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernandes marc giró pep blay pere mas 
Viernes, 14 de marzo de 2014 • 00:06h.