'39+1'
Aquesta setmana, l’Espartac i l’equip d’exteriors de DIVENDRES es traslladen a la localitat de Calaf. Al costat de l’escriptor Màrius Serra analitzarem com parla la gent de Calaf i us mostrarem diferents aspectes de la personalitat d’aquesta bonica població, com el Festival de Música Tradicional amb un grup d’acordionistes en directe, el grup de pastorets, la vida al mercat i moltes coses més!

A plató acollirem la presentació de la nova sèrie de Tv3 "39+1", amb Sílvia Soler, Sílvia Abril, Marta Torné i Agnès Busquets, que ens explicaran els secrets del rodatge d’aquesta nova ficció televisiva en què seguirem la història de l‘Ília, una dona que està a punt de fer-ne 40 i que intenta ser una superwoman: vol triomfar laboralment com a coordinadora de la revista on treballa, tenir un marit que l'estimi, cuidar els seus tres fills, sortir amb les amigues...

Les notícies més destacades del cap de setmana seran comentades a la nostra tertúlia del dilluns, amb uns col·laboradors de luxe: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: agnès busquets màrius serra marta torné silvia abril sílvia soler 
Domingo, 11 de mayo de 2014 • 12:30h.