'39+1'
Aquesta setmana, l’Espartac i l’equip d’exteriors de DIVENDRES es traslladen a la localitat de Calaf. Al costat de l’escriptor Màrius Serra analitzarem com parla la gent de Calaf i us mostrarem diferents aspectes de la personalitat d’aquesta bonica població, com el Festival de Música Tradicional amb un grup d’acordionistes en directe, el grup de pastorets, la vida al mercat i moltes coses més!

A plató acollirem la presentació de la nova sèrie de Tv3 "39+1", amb Sílvia Soler, Sílvia Abril, Marta Torné i Agnès Busquets, que ens explicaran els secrets del rodatge d’aquesta nova ficció televisiva en què seguirem la història de l‘Ília, una dona que està a punt de fer-ne 40 i que intenta ser una superwoman: vol triomfar laboralment com a coordinadora de la revista on treballa, tenir un marit que l'estimi, cuidar els seus tres fills, sortir amb les amigues...

Les notícies més destacades del cap de setmana seran comentades a la nostra tertúlia del dilluns, amb uns col·laboradors de luxe: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: agnès busquets màrius serra marta torné silvia abril sílvia soler 
Domingo, 11 de mayo de 2014 • 12:30h.

'La Familia Irreal'Els problemes de la corona espanyola pugen a l'escenari amb "La Família Irreal", un musical teatral amb grans dosis d'humor i irreverència, que narra en clau irònica els últims esdeveniments i vicissituds de la Casa Reial. Els actors de "Polònia", l'exitós programa de Tv3, i la companyia Dagoll Dagom han estat els encarregats de portar més enllà del terreny de la realitat les històries de la monarquia amb el format d'un musical que promet rialles a tort i a dret, i que s'estrenarà al teatre Victoria el 8 de novembre. Xavi Coral i Ana Boadas parlen amb alguns dels seus protagonistes: Queco Novell, Agnès Busquets, Toni Albà i Mònica Pérez.

Aquesta setmana Espartac Peran i l'equip d'exteriors del programa viatgen a la població de Sils, a la comarca de la Selva, també coneguda com la "comarca de l'aigua", per la gran quantitat de fonts, rius i brolladors que hi ha i que converteixen l'aigua en un element clau per a la interpretació del paisatge i la història d'aquesta zona de Catalunya. Parlarem de l'aigua i farem una sèrie d'experiments per conèixer millor les curiositats d'un element imprescindible per a la vida.

Com és habitual al començament de la setmana, Màrius Serra aportarà les seves "Paraules en ruta" per conèixer les curiositats dialectals del català que es parla a Sils. I amb l'equip format per Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba us portarem la cara B de l'actualitat del dia a la nostra tertúlia dels dilluns.

DIVENDRES, en directe després de "La Riera". 16:40h. Tv3.

[ La Família Irreal llega a "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agnès busquets ana boadas carles capdevila màrius serra mònica pérez núria farré pere escobar queco novell sebastià serrano tian riba toni albà 
Lunes, 5 de noviembre de 2012 • 00:00h.

Espluga de FrancolíAquesta setmana l'Espartac i el nostre equip d'exteriors visiten la Conca del Barberà per fer que sigui DIVENDRES cada dia a la població de l'Espluga de Francolí. Amb l'escriptor Màrius Serra estudiem les variants dialectals del català que es parla en aquesta zona, i avui també visitem la cova més llarga del món amb Antoni Carreras, director del centre d'Estudis Locals d'aquesta localitat.

A plató encetem la setmana a DIVENDRES amb la tertúlia dels dilluns, en què mirem l'altra cara de l'actualitat des dels punt de vista de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Jaume Barberà i Pere Mas. El tema del dia és "Barcelona decideix", la consulta sobre la independència del 10 d'abril a Barcelona, amb els actors Quim Masferrer, Agnès Busquets i Joel Joan. També tindrem a la taula el portaveu de la plataforma "Barcelona decideix", Alfred Bosch.

Seguim vivint cada dia en DIVENDRES, el magazin de les tardes de Tv3. Segueix-nos cada tarda en directe sobre les 16:40h., també per internet.

[ "Divendres" se mueve a l'Espluga de Francolí ]

1
[ Páginas: 1 / 1 ]