Esteve Rovira
Només queden 24 capítols pel final de temporada de "La Riera" d’aquest any. És per això que hem volgut convidar algú que ho sap tot de la sèrie: Esteve Rovira. Amb ell mirarem de posar ordre a totes les històries que queden obertes i que s’hauran de tancar d’aquí al final de temporada. Aquest divendres ho sabrem tot a la tertúlia interactiva de "La Riera" amb la col·laboració de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials i amb els tertulians a plató:  l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i David Balaguer.

A més a més, continuem el concurs amb què celebrem els nostres primers 1.000 programes. Per això busquem el nostre seguidor número 1, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani. Un dels tres concursants d’avui es convertirà en el segon que es classifiqui per a la gran final del 27 de juny, data en què celebrarem els nostres 1.000 DIVENDRES.

I amb Marc Giró, el nostre expert en bones maneres, respondrem els dubtes dels nostres espectadors sobre elegància i bona educació.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernandes xavi coral 
Viernes, 13 de junio de 2014 • 00:21h.