Carlos Latre
Aquesta setmana, comencem amb un programa increïble des de Cadaqués, que acollirà durant tota la setmana a Espartac Peran i el nostre equip d’exteriors. Com sempre, la participació de l’escriptor Màrius Serra i les "Paraules en ruta" serà de gran valor per conèixer aquelles peculiaritats del català oral que es parla en aquesta regió. A més a més, descobrirem el meravellós poble de Cadaqués i el seu passat marítim a través dels seus habitants i de les seves tradicions, com la cura de dolls, les patacades i d’altres temes que estem segurs us apassionaran.

A plató ens visita el gran Carlos Latre, un dels actors còmics amb una de les carteres d’imitacions més espectaculars que coneixem. El motiu és la presentació del seu nou espectacle, "15 anys no son res", on fa un repàs humorístic dels seus 15 anys de carrera i on es planteja nous reptes creatius.

Tota l’actualitat del dia i del cap de setmana serà objecte d’anàlisi a la nostra tertúlia moderada per Xavi Coral, amb la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Tian Riba i la col·laboració especial d’Oriol Bohigas.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila carlos latre núria ferré oriol bohigas sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 15 de junio de 2014 • 19:38h.