'Late Motiv'
Hoy tenemos un samurái, torero, Alejandro Talavante se sentará en el sofá de LATE MOTIV a charlar con Andreu Buenafuente. Una entrevista que promete.

Y estad preparados para muchas risas porque hoy nos visita también Carlos Latre. Nos va a explicar que "15 años no es nada" y más.

Y como es miércoles y somos gente de (¿buenas?) costumbres estará Berto Romero en su consultorio.

Todo esto y más en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el miércoles 11 de mayo a las 23h. en #0 de Movistar+.​

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: alejandro talavante andreu buenafuente berto romero carlos latre 
Miércoles, 11 de mayo de 2016 • 00:02h.

Carlos Latre
Hoy EN EL AIRE, Carlos Latre viene a regalarnos unas risas y a recordarnos que "15 años no son nada" y Javier Coronas se pasará un rato para hablarnos de deportes modernos y no nos ha dejado claro si se trata de deportes practicados con gafas de pasta.

Madonna nos honrará con su visita, aunque tras ser pirateado su último trabajo en Internet, parece que su cuerpo entero también se verá "plagiado", esta vez por Jordi Ríos.

Y Eduardo Aldán volverá al polígono para enseñarnos merchandising ochentero, de la Ruperta al "disco chino filipino".

¿Podría poblarse un continente entero con todos los personajes que ha hecho Carlos Latre en 15 años? ¿Es posible que Javier Coronas y la palabra "deporte" convivan en la misma mesa? ¿Tenía el disco doble nacionalidad? ¿Realmente se puede ser chino y filipino a la vez?

(Casi) Todas las respuestas el jueves 5 de febrero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero carlos latre eduardo aldán javier coronas jordi rios 
Jueves, 5 de febrero de 2015 • 01:00h.

Carlos Latre
Aquesta setmana, comencem amb un programa increïble des de Cadaqués, que acollirà durant tota la setmana a Espartac Peran i el nostre equip d’exteriors. Com sempre, la participació de l’escriptor Màrius Serra i les "Paraules en ruta" serà de gran valor per conèixer aquelles peculiaritats del català oral que es parla en aquesta regió. A més a més, descobrirem el meravellós poble de Cadaqués i el seu passat marítim a través dels seus habitants i de les seves tradicions, com la cura de dolls, les patacades i d’altres temes que estem segurs us apassionaran.

A plató ens visita el gran Carlos Latre, un dels actors còmics amb una de les carteres d’imitacions més espectaculars que coneixem. El motiu és la presentació del seu nou espectacle, "15 anys no son res", on fa un repàs humorístic dels seus 15 anys de carrera i on es planteja nous reptes creatius.

Tota l’actualitat del dia i del cap de setmana serà objecte d’anàlisi a la nostra tertúlia moderada per Xavi Coral, amb la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Tian Riba i la col·laboració especial d’Oriol Bohigas.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila carlos latre núria ferré oriol bohigas sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 15 de junio de 2014 • 19:38h.

Carlos Latre
Esta noche EN EL AIRE, Carlos Latre viene a hablarnos de su espectáculo "15 años no es nada", en el que interpreta la friolera de 150 personajes diferentes. Muy loco.

Para celebrar que los Click de Playmobil cumplen 40 años, traeremos a uno de ellos a plató, para que nos cuente como lleva las mieles de la fama y que millones de niños y niñas del mundo (y más de un adulto) les manoseen sin piedad.

Y de postre, también tendremos ración de "Top chof", con el gran David de Jorge.

¿A cuántos personajes le dará tiempo a interpretar a Carlos Latre? ¿Cómo puede ser que los Click cumplan 40 años y que sigan midiendo 7,5cm, a caso no llevan una dieta equilibrada? ¿Qué podrá hacer David de Jorge para superar la comida de perro de la semana pasada, comida de pez?

Todas las respuestas EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, el miércoles 14 de mayo a partir de las 00:15h., en laSexta.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero carlos latre david de jorge 
Miércoles, 14 de mayo de 2014 • 01:00h.

Carlos LatreQue vingui Carlos Latre a visitar-te al teu programa és com si vinguessin una multitud de famosos alhora, ja que la seva capacitat simbiòtica amb els personatges mediàtics als quals imita –més de cent diferents- ha aconseguit un nivell tan gran que Latre s'aventura de nou a l'abordatge dels escenaris dels millors teatres d'aquest país. Carlos Latre porta l'espectacle "Yes, we Spain... is different!" a l'olimp de l'humor al qual pertany, amb més imitacions, més riallades, i, en definitiva, més irreverència psicotrònica, imprescindible en aquests temps en els quals ens ha tocat córrer... i ens ho ensenya tot aquesta tarda a DIVENDRES!

Atenció també a la trobada d'Espartac Peran des de Caldetes amb la xef Carme Ruscalleda i la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch, que ens ensenyaran a cuinar "la perla verda del Maresme", és a dir, el pèsol garrofal, una varietat de pèsol amb propietats excepcionals per a la nostra salut.

La tertúlia dels dimarts comença aquesta temporada amb Gonzalo Bernardos, Xesco Espar, Agustí Esteve, Eva Piquer i Pere Mas, uns titans de la dialèctica, amb la ment no més afilada que les llengües.

T'esperem per compartir amb tu el programa d'aquesta tarda, cap a les 16:30h., a Tv3.

[ La personalidad múltiple de Carlos Latre irrumpe en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carlos latre carme ruscalleda eva piquer gonzalo bernardos montse folch pere mas xesco espar 
Martes, 4 de septiembre de 2012 • 00:00h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]