Marc GiróTrames, subtrames, personatges que se’n van i altres nous que vindran... Molts són els motius pels quals reunim cada divendres l’àvia Remei, David Balaguer, Fermí Fernàndez, Ana Boadas i Pere Mas al voltant de la tertúlia interactiva de "La Riera". Ells, que potser són les persones que millor coneixen els secrets de la sèrie, conjuntament  amb Espartac Peran, i la col·laboració de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials, ens tornaran a portar més enllà dels esdeveniments d’aquesta setmana a Can Riera... i ens prometen petites visions al voltant del futur d’alguns personatges!

Aquest divendres, també rebrem la visita a plató de Queta Karmany, periodista experta en moda i tendències, que ens porta les grans novetats que s’han pogut veure en l’edició 2014 de la passarel·la "080 Barcelona", celebrada al llarg d’aquesta setmana. Hi comptarem amb la col·laboració d’alguns models, que lluiran a plató les peces de roba més interessants de les col·leccions que han participat a la passarel·la d’enguany.

I abans de marxar de cap de setmana Marc Giró, expert en elegància i bona educació, ens explicarà com ens hem de comportar per no perdre les bones maneres en cap situació de la vida.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró queta karmany 
Viernes, 4 de julio de 2014 • 00:04h.