'Divendres'
Aquest dilluns ens traslladem a la comarca del Bages per conèixer la població d’Artés. Espartac Peran i Màrius Serra ens esperen amb un plat fort, el concurs de paelles d’Artés, un suculent inici de setmana que també ens permetrà conèixer un munt de "Paraules en ruta", les  expressions i mots propis d’aquesta zona de Catalunya que ha recopilat el nostre geni de les lletres, l’escriptor Màrius Serra.

A plató ens visiten Joel Joan i Roger Coma per presentar als nostres espectadors la nova sèrie de TV3 "El crac". L'actor Joel Joan dirigeix i protagonitza aquesta comèdia que barreja ficció i realitat, i en què participaran altres actors, com ara Sara Espígol, Miki Esparbé i Assumpta Serna, que per primera vegada treballa en una sèrie de Tv3.

Amb Ana Boadas, Pere Mas i el periodista musical Pep Blay donarem continuació a les tertúlies prèvies d’inici de la nova temporada d'"Oh happy day", per conèixer més de prop les noves corals aspirants a participar aquest any al concurs musical de Tv3. Aquest dilluns tindrem la col·laboració especial de Guille Milkyway.

I analitzarem el més destacat de l’actualitat a la nostra taula, que sens dubte haurà de parlar d’Artur Mas i de la signatura del dissabte del decret de convocatòria de la consulta del 9N. Amb Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran guille milkyway joel joan roger coma xavi coral 
Domingo, 28 de septiembre de 2014 • 19:45h.