'Divendres'
Aquest dilluns ens traslladem a la comarca del Bages per conèixer la població d’Artés. Espartac Peran i Màrius Serra ens esperen amb un plat fort, el concurs de paelles d’Artés, un suculent inici de setmana que també ens permetrà conèixer un munt de "Paraules en ruta", les  expressions i mots propis d’aquesta zona de Catalunya que ha recopilat el nostre geni de les lletres, l’escriptor Màrius Serra.

A plató ens visiten Joel Joan i Roger Coma per presentar als nostres espectadors la nova sèrie de TV3 "El crac". L'actor Joel Joan dirigeix i protagonitza aquesta comèdia que barreja ficció i realitat, i en què participaran altres actors, com ara Sara Espígol, Miki Esparbé i Assumpta Serna, que per primera vegada treballa en una sèrie de Tv3.

Amb Ana Boadas, Pere Mas i el periodista musical Pep Blay donarem continuació a les tertúlies prèvies d’inici de la nova temporada d'"Oh happy day", per conèixer més de prop les noves corals aspirants a participar aquest any al concurs musical de Tv3. Aquest dilluns tindrem la col·laboració especial de Guille Milkyway.

I analitzarem el més destacat de l’actualitat a la nostra taula, que sens dubte haurà de parlar d’Artur Mas i de la signatura del dissabte del decret de convocatòria de la consulta del 9N. Amb Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran guille milkyway joel joan roger coma xavi coral 
Domingo, 28 de septiembre de 2014 • 19:45h.

Aina ClotetAl magazín DIVENDRES comencem la setmana a Castelldefels, lloc on s'ha encunyat l'expressió "Què passa, neeeeng!". Al costat de l'escriptor Màrius Serra analitzarem algunes de les expressions que giren al voltant d'aquest particular univers de la costa del Garraf, del qual sorgeixen una gran quantitat de paraules curioses que hem incorporat a la nostra manera habitual de parlar.

Avui també rebrem al plató els joves actors protagonistes de la nova sèrie de Tv3, "Gran Nord": Aina Clotet i Roger Coma. Tots dos interpreten  una parella de mossos d'esquadra que col.laboren mútuament per resoldre els casos que es plantegen en una petita comunitat, que viuen en un poblet fictici perdut entre les muntanyes del Pallars anomenat Gran Nord.

I aprofitant el nostre pas per Castelldefels, ens aproparem al Sakya Tashi Ling, el primer monestir budista situat a Catalunya. Al costat d'Espartac Peran en coneixerem el funcionament, a més de viure en primera persona l'estil de vida "budista".

Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Agustí Esteve son els col.laboradors que participen a la tertúlia d'actualitat, on repassarem les notícies més destacades que ens ha deixat el cap de setmana.

16:40h. Tv3. Us hi esperem!

[ Aina Clotet y Roger Coma presentan "Gran Nord" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve aina clotet gran nord màrius serra núria farré pere escobar roger coma sebastià serrano 
Lunes, 7 de mayo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]