Guille MilkywayAquest dilluns el programa DIVENDRES es trasllada a la localitat de Bagà a la comarca del Berguedà. Analitzem com parla la gent de Bagà amb l’escriptor Màrius Serra, a més a més, coneixerem La Festa de l’Arròs o l’Àpat dels Pobres que se celebra a Bagà des de fa 800 anys. Bagà està situat a 6 km de la boca sud del túnel del Cadí, inaugurat ara fa 30 anys. Parlem amb gent del poble sobre com era la vida aquí, abans i després del túnel.

També parlarem amb els membres de Les Canyetes de la Foradada, un grup de músics de Bagà que es dediquen a la recerca, recuperació i construcció d’instruments musicals tradicionals catalans. Repassem alguns instruments curiosos i veiem com sonen.

I a plató, obrim la tarda amb el nostre observatori de l’actualitat del dia i del cap de setmana a la taula dels dilluns, amb les veus i opinions de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

I comentarem la gala de dissabte i les corals nominades durant la tertúlia d’”Oh happy day” amb Pep Blay, Elena Gadel, Ana Boadas, Pere Mas i la col·laboració especial de Guille Milkyway.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran guille milkyway màrius serra pep blay tian riba xavi coral 
Lunes, 24 de noviembre de 2014 • 10:59h.

'Divendres'
Aquest dilluns ens traslladem a la comarca del Bages per conèixer la població d’Artés. Espartac Peran i Màrius Serra ens esperen amb un plat fort, el concurs de paelles d’Artés, un suculent inici de setmana que també ens permetrà conèixer un munt de "Paraules en ruta", les  expressions i mots propis d’aquesta zona de Catalunya que ha recopilat el nostre geni de les lletres, l’escriptor Màrius Serra.

A plató ens visiten Joel Joan i Roger Coma per presentar als nostres espectadors la nova sèrie de TV3 "El crac". L'actor Joel Joan dirigeix i protagonitza aquesta comèdia que barreja ficció i realitat, i en què participaran altres actors, com ara Sara Espígol, Miki Esparbé i Assumpta Serna, que per primera vegada treballa en una sèrie de Tv3.

Amb Ana Boadas, Pere Mas i el periodista musical Pep Blay donarem continuació a les tertúlies prèvies d’inici de la nova temporada d'"Oh happy day", per conèixer més de prop les noves corals aspirants a participar aquest any al concurs musical de Tv3. Aquest dilluns tindrem la col·laboració especial de Guille Milkyway.

I analitzarem el més destacat de l’actualitat a la nostra taula, que sens dubte haurà de parlar d’Artur Mas i de la signatura del dissabte del decret de convocatòria de la consulta del 9N. Amb Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran guille milkyway joel joan roger coma xavi coral 
Domingo, 28 de septiembre de 2014 • 19:45h.

Guille MilkywayAquesta setmana ens traslladem amb l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors al Priorat, concretament a la localitat de Porrera. Aquí hi ha setze cellers que elaboren vi "Denominació d'origen del Priorat" (les varietats garnatxa i carinyena). Descobrirem quin és el secret del vi del Priorat des de l'entrada del Celler Vall Llach, on estarem triant raïm amb la col·laboració de la sommelier Meritxell Falgueras.

I amb l'escriptor Màrius Serra seguirem coneixent les varietats dialectals del català, durant una nova edició de les "Paraules en ruta". En Màrius ens ha avançat que, entre altres paraules, ens explicarà les diferents maneres de dir "botifarra negra".

Una vegada a plató, obrirem la tertúlia del programa musical "Oh happy day" amb el periodista musical Pep Blay, els nostres experts en aquest format televisiu, Pere Mas i Ana Boadas, i un membre del jurat d'"Oh happy day", el gran Guille Milkyway, expert en música de qualsevol període, ens explicarà les millors anècdotes de la historia de la música gràcies el seu gran bagatge com a productor musical.

L'actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la tertúlia del dilluns, moderada per Xavi Coral amb la col·laboració de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

Cada tarda, DIVENDRES a Tv3, 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran guille milkyway pere mas xavi coral 
Lunes, 28 de octubre de 2013 • 11:32h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]