'Divendres'
És divendres a DIVENDRES i això és sinònim de tertúlia de "La Riera". Els esdeveniments d’aquesta setmana a la sèrie requereixen un anàlisi exhaustiu per part de la nostra taula d’experts formada per l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas, Fermí Fernàndez i tots els seguidors de la tertúlia a través de les xarxes. Tot moderat per un mestre de cerimònies de luxe, Espartac Peran.

Després de la cita amb la tertúlia de "La Riera", també tindrem una nova "Cita amb la Terribas". Xavi Coral rebrà a plató a Mònica Terribas, la periodista analitzarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana als mitjans de comunicació.

I parlarem de cafè. Aquesta és una beguda que prenem cada dia, però en sabem molt poques coses. Què hem de tenir en compte si volem preparar un bon cafè? Què diferencia els diferents tipus de cafè i la manera de preparar-los? Ens ho expliquen Meritxell Falgueres i un especialista en cafè.

Abans de marxar de cap de setmana, escoltarem els consells del nostre especialista en bon gust, Marc Giró: com dir-li a un home amb elegància que comparteixi les feines de casa?

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei espartac peran fermí fernández meritxell falgueras mònica terribas xavi coral 
Viernes, 10 de octubre de 2014 • 00:03h.