Àngels Gonyalons + Silvia AbrilEl proper 24 d'octubre s'estrena a Barcelona l'adaptació teatral en forma de musical de SISTER ACT, la popular pel·lícula que va protagonitzar Whoopy Goldberg. Rebrem al plató de DIVENDRES dues de les seves protagonistes, les actrius Àngels Gonyalons i Sílvia Abril per conèixer més a fons aquesta producció teatral, que promet ser un dels èxits de la temporada. A més a més, ens acompanya l'encarregat de l'adaptació del guió del musical original (i director del nostre programa) Xavier Cassadó.

Els musicals tornen amb força als escenaris de molt teatres, així com també torna la moda de la barba després de molts anys ignorada en el món de la moda. Portar barba ha tornat a ser una pràctica habitual entre els homes joves, però perquè ha tornat la barba? Quins tipus de barba hi ha? Com tenir-ne cura? En parlem amb el barber Vicenç Moretó i Paolo Caporali.

Durant les connexions amb el nostre home fora de plató, Espartac Peran, parlarem de cuina casolana des de Santa Cristina d'Aro, localitat que celebra una important Mostra de Tastets de Cuina Casolana. Algunes de les participants ens presenten els seus tastets i amb en Pep Nogué i la Carme Ruscalleda resolem dubtes al voltant de la cuina casolana catalana. La Carme ens presenta el plat que segons ella representa millor l’essència de la cuina catalana. També des de Santa Cristina, la doctora Folch ens parlarà de la llet i el Pep Nogué i la Carme Ruscalleda ens parlaran de postres amb llet i maneres divertides perquè els més petits en prenguin.

Com sempre, obrirem la tarda amb el repàs de l'actualitat del dimarts amb Xavi Coral i els seus tertulians Dolors Genovès, Manel Manchón, Vicent Sanchis, Antonio Franco i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Sister Act Tv3 
Tags: àngels gonyalons espartac peran silvia abril xavi coral xavier cassadó 
Martes, 14 de octubre de 2014 • 00:10h.