David Bages
"La Riera" està a punt de complir 1.000 episodis i la tertúlia arriba aquest divendres amb un munt de sorpreses. Per començar, coneixerem els resultats de l’enquesta que hem fet a Facebook per saber quins són els cinc personatges favorits de la sèrie segons els nostres seguidors. A més a més, tenim un convidat de luxe, l’actor David Bagés, en Balló. Parlarem d’aquesta relació que hi ha entre ell i en Bruno: cap a on van? El Bruno està indecís o té una estratègia? També parlarem de la decisió de l’Ona de deixar el Dani, ha estat encertada? Amb la participació de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials i els tertulians experts en la sèrie: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

També ens visita Mònica Terribas, amb noves cites de l’actualitat política i social per analitzar. En aquesta "Cita amb la Terribas" parlarem de les diferents reaccions de l’esfera política al voltant del 9N i de les recents declaracions de l’expresident del Barça, Joan Laporta.

I ensucrarem la tarda amb Jordi Roca, el millor xef de pastisseria del món, que acaba de publicar el llibre "Cuinem a casa les postres del Jordi Roca". Amb ell, descobrirem alguns trucs molt útils que ell mateix fa servir al Celler de Can Roca.

Abans de marxar de cap de setmana, Marc Giró respondrà la consulta d’una espectadora que demana com anar pel món amb un gos sense perdre l’elegància.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david bagès david balaguer espartac peran fermí fernandes marc giró mònica terribas 
Viernes, 14 de noviembre de 2014 • 00:03h.