Santiago Vidal
Dijous és dia de classe magistral a DIVENDRES i, per aquest motiu, hem convidat el jutge Santiago Vidal, per fer un repàs d’alguns dels processos judicials que ara són d’actualitat, per aclarir alguns conceptes i fer més entenedors als nostres espectadors els escenaris dins o fora de la legalitat en què es mouen alguns dels personatges públics que ara mateix es troben imputats per delictes fiscals, frau, malversació de fons públics, etc.

També parlem de salut amb la doctora Pilar Senpau. Després dels exercicis d’ahir amb el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, avui sabrem quins són els mètodes més efectius per eliminar la panxeta. Consells per aconseguir un ventre llis tant en el cas de les dones com dels homes.

Com cada dijous, rebrem el periodista Antoni Bassas, que parla de l’actualitat del últims dies des del seu punt de vista únic a "La setmana del Bassas".

I abans d’acomiadar-nos de la localitat de Bagà, descobrim què no ens podem perdre quan la visitem amb uns recomanadors de luxe: Espartac Peran i Dani Ramírez, que ens convida a sortir a passejar pel parc del Cadí-Moixeró.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dani ramírez espartac peran jordi pallarès pilar senpau santiago vidal 
Jueves, 27 de noviembre de 2014 • 00:12h.