Xavier Sala i Martín
Aquest dijous, Xavi Coral i Tian Riba es tornen a reunir al programa amb el catedràtic d’economia Xavier Sala i Martín per continuar analitzant l’actualitat en el terreny de l’economia i per fer més entenedors alguns conceptes d’aquesta disciplina que mou el món i que moltes vegades s’escapa de la nostra comprensió.

També tindrem una nova llista de negocis que funcionen, idees joves i dinàmiques sorgides a Catalunya i que cada setmana el jove emprenedor Pau Garcia-Milà ens porta com a exemples d’innovació i d’empresa del futur.

Analitzarem l’actualitat de la setmana sota el punt de vista d’Antoni Bassas. "La setmana del Bassas" d’aquest dijous focalitzarà moltes de les seves conclusions entorn del fatídic accident aeri que ha marcat l’actualitat d’aquests últims dies, encara amb molts interrogants per resoldre.

Un altre plat fort de la tarda vindrà de la mà del nostre home de fora de plató, Espartac Peran. Aquest any s’ha celebrat la 30a Mostra de Cuina Casolana de Santa Maria de Palautordera, una de les més antigues de Catalunya. Amb Pep Nogué, l’àvia Remei i sis cuiners repassarem plats tradicionals, com ara els peus de porc, els colls i punys de pollastre, el ventre i llengua de porc amb mongeta del ganxet, el bacallà amb allioli de sobrassada i mel...

A més a més, coneixerem el testimoni de la psicòloga Patricia Ramírez, que ha publicat "Así lideras, así compites", un llibre en què proposa aplicar el que ha après en el món de l’esport a la nostra pròpia feina.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas àvia remei patricia ramírez pau garcia-milà pep nogué xavier sala i martín 
Jueves, 26 de marzo de 2015 • 00:08h.