Santi Millán
Aquest divendres finalitzem la setmana amb l’actor i presentador Santi Millán, que visita el plató de DIVENDRES per presentar "El mur", el nou programa que conduirà a TV3 a partir de diumenge. A "El mur" veurem com un grup d'experts prepara sis persones que no fan esport regularment per córrer la marató de Barcelona. Però aquest espai televisiu va més enllà, ja que és molt més que un programa de córrer: és un programa sobre la superació personal.

També assistirem a una nova "Cita amb la Terribas", l’espai setmanal de la periodista Mònica Terribas en què repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Entre altres temes, analitzarem les declaracions del ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, sobre l’amenaça jihadista a Catalunya.

Divendres és també dia de tertúlia interactiva sobre "La Riera". Els nous girs de la sèrie seran analitzats pel nostre cor de tertulians experts en l’univers de la barra del Port: l’àvia Remei, Ana Boadas, Pere Mas, David Balaguer i Fermí Fernàndez. Conduirà la tertúlia Espartac Peran, amb la imprescindible participació de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials.

I abans de marxar de cap de setmana, nova classe de bones maneres amb Marc Giró. Parlarem de com podem portar amb la màxima elegància la convivència amb els nostres veïns d’escala.

T'esperem el divendres 10 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró santi millán xavi coral 
Viernes, 10 de abril de 2015 • 00:12h.