'Divendres'
Aquets dijous, diada de Sant Jordi, fem un DIVENDRES en directe des de la Plaça Catalunya, amb un programa dedicat molt especialment a l’amor i els llibres, que acabarà amb la final del concurs literari "Catalunya s’estima".

Parlarem d’amor a través d’escenes de la sèrie "La Riera", i les comentarem amb alguns dels seus protagonistes, com David Bagés, Mercè Martínez, Sergi Mateu, Montserrat Carulla i Clàudia Costas, entre d’altres.

A més, podrem veure junts, en un mateix escenari, Xavier Sala i Martín, Antoni Bassas i Pau Garcia-Milà fent les seves respectives seccions, especialment centrades en Sant Jordi.

Sabrem en directe quins són els llibres més venuts de la diada i actualitzarem el rànquing dels cinc llibres preferits dels nostres espectadors, que s’han adherit durant aquesta setmana a l’acció #elmeullibre a les xarxes socials.

I farem la gran final del concurs "Catalunya s’estima" amb un jurat format per Màrius Serra, Sílvia Soler i Marc Giró. Amb l’acompanyament de Manu Guix al piano, Montserrat Carulla serà la rapsoda de luxe que llegirà els tres poemes finalistes. El guanyador s’endurà un cap de setmana per a dues persones cortesia de escapadarural.cat.

T'esperem el dijous 23 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe