I Congrès Femení de Supervivències
El proper dissabte 23 de maig al Morell (Tarragona) torna el I Congrés Femení de Supervivències en el que es podran veure unes congressistes de primer nivell: Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega.

El I Congrés Femení de Supervivències sota la direcció de Reichel Delgado, és una cita ineludible en la que es presentaran les novetats en la investigació sobre la feina, la família, els homes i l'amistat. Una trobada que vol ensenyar als seus assistents com analitzar la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, com examinar el perfil d'un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar a un cunyat sense arguments en el dinar dels diumenges o com fugir dels amics amb dret a més, per posar alguns exemples.

I Congrès Femení de Supervivències
El I Congrés Femení de Supervivències es pot veure al Centre Cultural del Morell, el 23 de maig a les 21h. La venda d'entrades és a la taquilla del mateix Centre Cultural (carrer de la Coma, 2). L'horari és de dilluns a divendres de 17h. a 21h. o al telèfon 977 84 21 76.
En: Congrés Femení 
Tags: anna bertran carolina noriega mireia portas reichel delgado silvia abril 
Miércoles, 13 de mayo de 2015 • 11:20h.