Martina Klein
Aquest divendres la tertúlia interactiva de "La Riera" torna amb molta teca. Parlarem del Sergi i la seva paternitat, és conscient de quines implicacions té l’Elvira en la seva vida diària? Analitzarem quin hauria de ser el paper de la Maribel en tot plegat. També parlarem de l’Ernest i la Marta, ella vol tornar, però l’Ernest no en té cap intenció... Quan es va produir el desenamorament de l’Ernest? Com sempre, amb Espartac Peran i els seus tertulians, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez, Ana Boadas i el nostre home a la redacció, Oriol Soler, atent als comentaris dels espectadors a les xarxes socials.

A més a més, rebrem a plató a la model i presentadora Martina Klein, en aquesta ocasió en una faceta que no coneixíem, la d’escriptora. Martina Klein publica "Zaska!" un llibre infantil editat per Penguin Random House, on els més petits podran viure les aventures de tres germans en un món ple de màgia.

Divendres a DIVENDRES és també dia de classe d’elegància i bones maneres amb l’expert Marc Giró, que segueix resolent els dubtes dels espectadors. Aquesta setmana parlem de com portar els efectes de la menopausa de la manera més elegant possible.

No faltarà una nova "Cita amb la Terribas". Com cada setmana, Mònica Terribas repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

I gaudirem en directe de la millor banda tribut a Bruce Springsteen: Spirits in the Night, que actuarà al nostre escenari en exclusiva, abans del concert que durà a terme aquest dissabte a la sala Razzmatazz de Barcelona.

T'esperem el divendres 22 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer espartac peran fermí fernández marc giró martina klein mònica terribas 
Viernes, 22 de mayo de 2015 • 00:01h.