Ramon Fontseré
A DIVENDRES continuem apostant per la interactivitat amb els espectadors i seguim comentant a plató i a les xarxes socials la tertúlia de "La Riera" amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez. Ara hem descobert que l’Elies no és tan innocent com ens pensàvem. Com afectarà l’engany a la seva dona en la relació que té amb l’Imma? Fins a on està disposat a arribar en Balló per trobar l’Amat? En Lluís està sortint del pou? De tot això i del punt mort en què es troba la relació entre en Sergi i la Maribel, en parlarem a la tertúlia de "La Riera" de demà, entre moltes altres coses...

Com cada divendres, tindrem una nova cita amb Mònica Terribas. L’actualitat protagonitzarà la tarda amb el repàs de les frases més destacades dels seus protagonistes.

També rebrem a plató la visita de l’actor Ramon Fontseré, que ens vindrà a explicar la nova aventura teatral dels Joglars, l’espectacle "VIP", que es presentarà en català a la sala BARTS en el marc del Festival Grec.

I abans de marxar de cap de setmana, nova classe de bones maneres amb Marc Giró. Parlarem de com hem de fer cua per agafar un taxi amb elegància i de si hem de deixar o no que els nostres fills adolescents vagin de càmping amb els amics.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer fermí fernández joglars mònica terribas pere mas ramon fontseré vip de joglars 
Viernes, 26 de junio de 2015 • 00:01h.