Helena García Melero
Aquest dijous ens visita l'actor Quim Gutiérrez, que ens vindrà a presentar "Anacleto, agente secreto", una pel·lícula dirigida per Javier Ruiz Caldera basada en la sèrie de còmic homònima de Vàzquez. Amb ell parlarem d'aquesta estrena cinematogràfica, que protagonitza al costat d'Imanol Arias i que està en cartellera als cinemes de tot el país.

Farem la primera tertúlia de "La Riera" de la temporada, que avançarem un dia a causa de la Diada de l'Onze de Setembre. Ho farem amb una convidada de luxe, l'actriu Clàudia Costas, l'Ona, que recordem que va morir en l'últim capítol de la temporada passada, i amb els nostres col·laboradors habituals, l'àvia Remei, Anna Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i Pere Mas, amb qui parlarem d'aquest tràgic desenllaç. Tot plegat en una tertúlia que vindrà carregada de sorpreses i novetats.

També ens acompanyarà, per primera vegada aquesta temporada, l'Antoni Bassas, amb qui, cada dijous, continuarem fent un repàs de l'actualitat i d'altres curiositats. Entre d'altres temes, aquesta setmana farem una anàlisi prèvia del que donarà de si la Diada i veurem com ha canviat l'Estadi Olímpic de Munic, que es va construir per als Jocs Olímpics d'estiu de 1972 i que ell ha visitat aquest estiu.

I també serà el dia en què donarem la benvinguda a Marc Giró, el nostre expert en elegància i bones maneres, que continuarà amb la seva secció dels divendres. Amb ell veurem com comportar-se davant una situació quotidiana com, per exemple, la Via Lliure de l'Onze de Setembre i, per extensió, en qualsevol manifestació.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe