Mònica Terribas
Aquest dimarts la Mònica Terribas parla a taula amb l'Helena Garcia Melero de la celebració de la Diada de l'Onze de Setembre i, sobretot, de la manifestació de la Via lliure i dels comentaris i declaracions que ha generat. També comentarà el tema dels refugiats a Europa, que tants espais informatius estan ocupant.

El politòleg Toni Aira i la periodista Cristina Salvador ens analitzaran els eslògans que fan servir els partits polítics a la campanya electoral del 27S. L'Helena i el Tian seran a la taula amb ells i els faran les preguntes que serveixin per ajudar a entendre'ls millor.

Un cop acabada la taula, entrarà el Pau Garcia-Milà que, aquest dimarts, ens ensenyarà uns fulards fets amb caixmir, unes gandules amb wifi incorporat i una web en què hi trobaràs experiències basades en tradicions, cultura, llegendes... on els turistes es converteixen en protagonistes i viuen experiències úniques al territori.

Des del Pla de la Seu de Tarragona presentarem alguns dels elements tradicionals més típics de les Festes de Santa Tecla. Parlarem del que s'ha acabat convertint en l'himne oficial de les festes, "Amparito Roca". Coneixerem alguns dels elements característics del seguici popular, l'àliga i algun dels balls típics. L'Espartac entrevistarà Oriol Grau i Fermí Fernandes, que ens faran un tast de la representació del "Dames i vells". Finalment, comentarem l'origen de la tradició del "cafè, copa i puro", que s'ha convertit en un acte gastronòmic.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: fermí fernandes helena garcia melero mònica terribas oriol grau toni aira 
Martes, 15 de septiembre de 2015 • 00:14h.