Helena García Melero i Espartac Peran
Arrenquem el dilluns parlant de l’actualitat més estricta del cap de setmana, sobretot repassarem les notícies, les declaracions i els actes que s’han generat en motiu de la campanya electoral del 27-S. Conduirà la taula l’Helena Garcia Melero i l’acompanyaran, per poder fer un debat ric i plural, Sebastià Serrano, Rafel Nadal, Manuel Millán Mestre, Marina Llansana, Joan Tàpia i Tian Riba.

Dissabte comença la temporada de l'"Oh happy day" amb un especial que servirà per triar 5 de les 10 corals que participaran en el concurs. Nosaltres, com a fidels seguidors que som del programa, també posarem en marxa la nostra taula dels dilluns on analitzarem els millors moments de la gala. L’Helena parlarà amb els que seran els nostres contertulians habituals: Elena Gadel, Pedro Pardo, Ana Boadas, Pep Blay i Pere Mas.

Comencem setmana amb l’Espartac Peran des de Tossa de Mar. Coneixerem com parla la seva gent i afegirem una paraula que ens acompanyarà durant tota la setmana el "cim i tomba". Analitzarem la figura del Pelegrí de Tossa: des del segle XIV, els dies 20 i 21 de gener, un tossenc camina 40 km fins a la capella de Sant Sebastià de Santa Coloma de Farners per complir la promesa que el poble va fer al sant a canvi de lliurar-los de la pesta. Farem menció també del Carnaval de Tossa amb alguns dels membres de les colles del poble. Muntarem unes partides de Balets amb adults i nens a la platja. Finalment, farem una exhibició de zumba, tal com els veïns de la població han estat fent durant tot l’estiu.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran fermí fernández helena garcia melero pere mas 
Domingo, 20 de septiembre de 2015 • 19:00h.