Una altra vegada, el protagonisme de l’últim dimarts de programa de l’any serà per a Mònica Terribas, que ens analitzarà, des del seu original i particular punt de vista, els esdeveniments, notícies i declaracions més notoris de la darrera setmana. Aquest cop ens centrarem, sobretot, en els resultats de la jornada electoral del 20D, les declaracions dels candidats, les especulacions pel que fa a possibles pactes i, sobretot, quin és el futur immediat que es preveu a l’hora de formar un govern estable a l’Estat.

Marta Carreras, que ha estat amb el Barça a Japó, ens explicarà com s’ha viscut des de dins de l’expedició el brillant triomf barcelonista en el Mundial de Clubs.

Amb un jurat de luxe, format per Carme Ruscalleda, l'àvia Remei i Pep Nogué, explicarem els elements essencials dels àpats principals de les festes que ja s’acosten.

Després de l’actualitat, una mica de fantasia, ja que podrem entrevistar, al sofà vermell, el Mag Lari, que presenta el nou espectacle "Ozom", un homenatge als grans mags que han convertit l’il·lusionisme en un art admirat al llarg dels segles. Un art que pretén desconcertar els nostres sentits de la forma més dolça possible, de manera que el desafiament no és una lluita amb l’espectador sinó un joc entranyable que fa aflorar el nen que tots duem a dins.

També podrem entrevistar l’actor i director Jose Corbacho que el dia 31 de desembre estrenarà la pel·lícula que ha codirigit amb Juan Cruz "Incidencias". La història d’un tren que fa la ruta Barcelona-Madrid per Cap d’Any i que té una incidència al mig d’un paratge solitari. A mesura que s’acosta el canvi d’any, la inquietud comença a calar en els personatges i cada un treu el pitjor d’ell mateix.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Jose Corbacho Divendres Tv3 
Tags: incidencias jose corbacho jose corbacho y juan cruz mag lari 
Martes, 22 de diciembre de 2015 • 00:01h.