Una altra vegada, el protagonisme de l’últim dimarts de programa de l’any serà per a Mònica Terribas, que ens analitzarà, des del seu original i particular punt de vista, els esdeveniments, notícies i declaracions més notoris de la darrera setmana. Aquest cop ens centrarem, sobretot, en els resultats de la jornada electoral del 20D, les declaracions dels candidats, les especulacions pel que fa a possibles pactes i, sobretot, quin és el futur immediat que es preveu a l’hora de formar un govern estable a l’Estat.

Marta Carreras, que ha estat amb el Barça a Japó, ens explicarà com s’ha viscut des de dins de l’expedició el brillant triomf barcelonista en el Mundial de Clubs.

Amb un jurat de luxe, format per Carme Ruscalleda, l'àvia Remei i Pep Nogué, explicarem els elements essencials dels àpats principals de les festes que ja s’acosten.

Després de l’actualitat, una mica de fantasia, ja que podrem entrevistar, al sofà vermell, el Mag Lari, que presenta el nou espectacle "Ozom", un homenatge als grans mags que han convertit l’il·lusionisme en un art admirat al llarg dels segles. Un art que pretén desconcertar els nostres sentits de la forma més dolça possible, de manera que el desafiament no és una lluita amb l’espectador sinó un joc entranyable que fa aflorar el nen que tots duem a dins.

També podrem entrevistar l’actor i director Jose Corbacho que el dia 31 de desembre estrenarà la pel·lícula que ha codirigit amb Juan Cruz "Incidencias". La història d’un tren que fa la ruta Barcelona-Madrid per Cap d’Any i que té una incidència al mig d’un paratge solitari. A mesura que s’acosta el canvi d’any, la inquietud comença a calar en els personatges i cada un treu el pitjor d’ell mateix.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Jose Corbacho Divendres Tv3 
Tags: incidencias jose corbacho jose corbacho y juan cruz mag lari 
Martes, 22 de diciembre de 2015 • 00:01h.

"Incidencias" es la tercera película del tándem Corbacho y Cruz, con guión original de Jaime Bartolomé, escrita por Jaime Bartolomé, José Corbacho y Juan Cruz. La película cuenta como un 31 de diciembre, concretamente a las 16:30 horas, un tren que va de Barcelona a Madrid se detiene sin causa aparente en mitad de un solitario paraje. Incomunicados y bajo un temporal de viento y nieve, la inquietud y la desconfianza calarán entre los pasajeros, provocando con su disparatada conducta que salga a relucir lo peor de cada uno de ellos.

"Incidencias", el reparto y los personajes.

'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
'Incidencias'
"Incidencias", de Jose Corbacho y Juan Cruz, se estrenará el 31 de diciembre de 2015.
En: Productora Jose Corbacho Al cine! 
Tags: incidencias jaime bartolomé jose corbacho jose corbacho y juan cruz juan cruz 
Jueves, 17 de diciembre de 2015 • 18:00h.


"Incidencias" es la tercera película del tándem Corbacho y Cruz, con guión original de Jaime Bartolomé, escrita por Jaime Bartolomé, José Corbacho y Juan Cruz. "Incidencias" está protagonizada por Carlos Areces, Ernesto Alterio, Lola Dueñas, Aida Folch, Toni Acosta, Miki Esparbé, Nuria Gago, Rubén Ochandiano, Roberto Álamo, Nao Albert, Saras Gil, María Alfonsa Rosso, Karim Ait M'Hand y cuenta además con la colaboración especial de Imanol Arias y Rossy de Palma.

La película está producida por Filmax Entertainment, con la participación de Televisión Española y Televisió de Catalunya.

'Incidencias'
"Incidencias" cuenta como un 31 de diciembre, concretamente a las 16:30 horas, un tren que va de Barcelona a Madrid se detiene sin causa aparente en mitad de un solitario paraje. Incomunicados y bajo un temporal de viento y nieve, la inquietud y la desconfianza calarán entre los pasajeros, provocando con su disparatada conducta que salga a relucir lo peor de cada uno de ellos.

"Incidencias", de Jose Corbacho y Juan Cruz, se estrenará el 31 de diciembre de 2015.
En: Productora Jose Corbacho Al cine! 
Tags: incidencias jaime bartolomé jose corbacho jose corbacho y juan cruz juan cruz 
Martes, 28 de julio de 2015 • 14:15h.


"DOA: dead or alive" de Corey Yuen (2006): 4 expertas en artes marciales se unen contra una fuerza extraña en esta adaptación del videojuego del mismo nombre. El cine de artes marciales es muy parecido al porno conceptualmente. El guión sólo está ahí para llegar antes al turrón. Jose Corbacho y Juan Cruz aparecen, como pareja de directores, con algo que decirle a Berto.

MOVIEBERTO, con Berto Romero, en Paramount Channel.

MOVIEBERTO en: paramountchannel.es

En: Berto Romero MovieBerto Paramount Channel 
Tags: berto romero jose corbacho jose corbacho y juan cruz juan cruz movieberto t2 
Jueves, 11 de junio de 2015 • 22:48h.

Llibres EL TERRAT
Horaris i llocs on hi trobarem a algú d'EL TERRAT, i amb llibre publicat, signant. En el llistat hi trobaràs el recurregut confirmat, tot i que pot variar en l'últim moment. Evidentment, la data és el 23 d'abril de 2015, Sant Jordi.
Andreu Buenafuente amb "No entiendo nada"
12h. a 13h.: Fnac Triangle
13h. a 14h.: Casa del Llibre de Passeig de Gràcia
Berto Romero i Rafel Barceló amb "En ocasiones veo pelis"
12h. a 13h.: Fnac Illa Diagonal
13h. a 14h.: Corte Inglés Diagonal
Jose Corbacho i Juan Cruz amb "People from Ibiza"
12h. a 13h.: Abacus de Rambla Catalunya
13h. a 14h.: Laie CCCB
17h. a 18h.: Fnac Triangle
18h. a 19h.: Tres-C
19h. a 20h.: Moritz
Pep Nogué amb "Cuina de Divendres"
16h. a 17h.: Fnac Triangle
17h. a 18h.: parada pròpia de Cossetània
18h. a 19h.: Abacos de Plaça Catalunya
19h. a 20h.: El Corte Inglés de Francesc Macià
Enric Pardo amb "La vida es corta y luego te mueres"
11h. a 12h.: Tres-C
12h. a 13h.: Laie CCCB
13h. a 14h.: Moritz
17h. a 18h.: Fnac Illa
19h. a 20h.: Casa del Llibre de Passeig de Gràcia

En: Andreu Buenafuente Jose Corbacho Berto Romero Publicaciones 
Tags: andreu buenafuente berto romero jose corbacho jose corbacho y juan cruz juan cruz rafel barceló 
Martes, 14 de abril de 2015 • 16:48h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]