'Divendres'
El saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat va ser l’escenari de la presa de possessió de Carles Puigdemont com a 130è president de la Generalitat. D’aquest acte, dels nous consellers que formaran part del nou govern i de la resta de notícies que apareguin durant les pròximes hores, en parlarem en una taula conduïda per Helena Garcia Melero, que estarà acompanyada per Manuel Cuyàs, Ernest Folch, Rafa Nadal, Odei Etxearte i Tian Riba.

Dimecres al vespre es jugarà el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei que enfrontarà l’Espanyol i el FC Barcelona. Marta Carreras serà a l’estadi de Cornellà-el Prat i ens informarà de l’última hora dels equips i, sobretot, de com està la relació entre tots dos clubs després dels enfrontaments i declaracions recents entre jugadors i directives.

També ens acompanyarà el primer dimecres de l’any la nostra col·laboradora habitual Empar Moliner. Com sempre, analitzarà i comentarà algunes qüestions lingüístiques que li han cridat l’atenció. Concretament, aquesta setmana els mots i les frases tindran molt a veure amb la investidura de Carles Puigdemont i amb la mort del cantant David Bowie.

Espartac Peran ens rebrà des d’Igualada, on descobrirem la festa dels Tres Tombs, la més antiga de Catalunya, i de la qual tenim informació des de principis del segle XIX. Farem un repàs pels diferents elements que formaven part del món traginer i de la celebració de la festa al voltant de la festivitat de Sant Antoni Abat.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: empar moliner ernest folch espartac peran helena garcia melero manuel cuyàs marta carreras 
Miércoles, 13 de enero de 2016 • 00:04h.