Helena García Melero
L'actualitat política social i cultural analitzada en profunditat des d'una taula moderada per Helena Garcia Melero que estarà acompanyada per Josep Maria Ureta, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Manel Manchón i Tian Riba.

Si volem evitar taques o irregularitats capil·lars a l'estiu, estem en el moment millor per afrontar una depilació. Existeixen molts mètodes per depilar, els més habituals són la cera, la crema depilatòria, l'afaitat o l'ús d'aparells de depilació. Actualment s'han desenvolupat molt altres mètodes més durador o definitius, com ara la depilació làser, la fotodepilació o la depilació mitjançant una agulla electrificada. D'aquesta pràctica, dels mètodes i de les tècniques, en parlarem a DIVENDRES amb el Dr. Jaume Tufet, director de la Clínica Tufet i, a més, en farem una classe pràctica.

Des de Vic, Espartac Peran ens presentarà algunes de les accions gastronòmiques que s'organitzen durant el Mercat del Ram, com ara Lactium i l'Espai Terra i Cuina. Gaudirem d'uns convidats que són especialistes en l'elaboració de formatge i descobrirem els guanyadors del Concurs de Formatges de l'any passat. També aquest any se celebra el 19è Concurs Català de Vaca de Raça Frisona, amb la participació de 65 caps de bestiar, un dels concursos de més renom del Mercat del Ram. Finalment, i entre altres temes, aquest any se celebra el 12è Concurs Nacional de Vaca Bruna del Pirineu, que per cinquè any es fa a Vic i on hi participen els millors animals provinents d'explotacions d'arreu del territori català.

Per acabar el programa, veurem i escoltarem en directe un tema de "Fang i setge" un espectacle que, adoptant els contorns d'un musical de gran format, vol acostar els espectadors a la vida dintre els murs de la ciutat de la Barcelona assetjada el juliol de 1713.​​

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero josep maria ureta manel manchón manuel cuyàs sílvia soler tian riba 
Miércoles, 16 de marzo de 2016 • 00:15h.