Helena García Melero
Continuarem pendents de l'actualitat internacional i coneixerem i debatrem, entre altres temes, l’última hora dels atemptats a l'aeroport de Brussel·les. A la taula hi haurà Marina Llansana, Jofre Llombart, Antonio Baños, Quim Torra, Odei Etxearte i Pere Mas.

Pau García Milà ens mostrarà un projecte creat per dos alumnes de La Salle-Universitat Ramon Llull de Barcelona... que permet moure cotxes Scalextric amb la ment! Un projecte, l'origen del qual parteix de la idea d'intentar moure una cadira de rodes amb l'ajuda, exclusivament, de la concentració mental.

Ara que tenim a prop el dia de la mona, parlarem del padrí i de la padrina amb Marc Giró. És una figura que ha anat variant i ha anat acomodant-se als nous temps, per tant, més enllà de felicitar els aniversaris i els sants, i de comprar la palma i la mona de Pasqua, quina és la millor manera de comportar-se amb elegància, tot i els canvis de la societat? En Marc ens en farà cinc cèntims amb el seu to habitual.

​I "La crida del Divendres" parlarà de les noves formes de la sexualitat al segle XXI. És el sexe encara un tema tabú a la nostra societat? Estem oberts i receptius a viure i entendre noves experiències? De quina manera influeix l'educació que hem rebut sobre la nostra sexualitat? Com se surt de l'armari? De totes aquestes qüestions, en parlarem amb el psicòleg i sexòleg Pere Font, amb l'activista a favor dels drets dels homosexuals Pere Petit i amb els nostres col·laboradors habituals Sílvia Soler, Bibiana Ballbé i Genís Sinca.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé espartac peran genís sinca helena garcia melero marc giró pau garcia-milà 
Miércoles, 23 de marzo de 2016 • 00:03h.