by DonkeyHoteyImatge de DonkeyHotey
Aquest dimecres muntarem una sobretaula molt intensa i centrada en les eleccions a la presidència dels EUA. Ens acompanyaran l'activista demòcrata Steven Tolliver i el prorepublicà Josep Martí que defensen els programes electorals de Clinton i Trump respectivament. També serà amb nosaltres Genís Sinca, que ens farà els perfils dels dos candidats. També s'asseuran entre nosaltres per comentar l'actualitat Vicens Villatoro i Lluís Bassat que, a més, ens presenten el llibre que han escrit conjuntament "El retorn dels Bassat", la història de la família Bassat com a fil conductor que ressegueix l'esplendor i la tragèdia dels jueus del vell continent. I, al capdavall, la història de la mateixa Europa.

A "No ho dic jo, ho diu un estudi!", la fascinant secció que condueix Josep Maria Mainat, parlarem d'un altre tema que, de ben segur, suscitarà l'interès dels nostres espectadors. Aquesta setmana sabrem alguns dels remeis científics per combatre l'envelliment.

El dimecres entrevistarem el riudomenc Jordi Bedmar, fotògraf oficial del president Puigdemont. Ens explicarà com és la seva feina i com es viu el fet d'assistir a tots els actes oficials que marquen l'agenda del president per fotografiar els moments més destacats.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran genís sinca helena garcia melero jordi bedmar josep maria mainat josep martí lluis bassat steven tolliver vicens villatoro 
Miércoles, 9 de noviembre de 2016 • 00:06h.

'Divendres'
Avui divendres, últim programa fins el setembre, debatrem sobre l'estiu i la manera que tenim d'entendre les vacances. Ho farem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Tian Riba.

Montse Guals, personal shopper de Quémepongo, ens farà un petit tutorial per aprendre a fer la maleta aprofitant el màxim d'espai.

També ens acompanyarà en aquesta jornada festiva Marc Giró que, en l'última classe magistral d'elegància i bones maneres de la temporada, ens explicarà com podem comentar-li a un company de feina que fa pudor i ens farà un petit decàleg sobre l'elegància.

I acabarem recordant alguns dels millors moments de la temporada i fent festa amb el "Fes-te l'estiu", la cançó de l'estiu de TV3, dels Soul Machine!

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 19 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé david balaguer genís sinca marc giró montse guals pere mas tian riba 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 09:32h.

Helena García Melero
Continuarem pendents de l'actualitat internacional i coneixerem i debatrem, entre altres temes, l’última hora dels atemptats a l'aeroport de Brussel·les. A la taula hi haurà Marina Llansana, Jofre Llombart, Antonio Baños, Quim Torra, Odei Etxearte i Pere Mas.

Pau García Milà ens mostrarà un projecte creat per dos alumnes de La Salle-Universitat Ramon Llull de Barcelona... que permet moure cotxes Scalextric amb la ment! Un projecte, l'origen del qual parteix de la idea d'intentar moure una cadira de rodes amb l'ajuda, exclusivament, de la concentració mental.

Ara que tenim a prop el dia de la mona, parlarem del padrí i de la padrina amb Marc Giró. És una figura que ha anat variant i ha anat acomodant-se als nous temps, per tant, més enllà de felicitar els aniversaris i els sants, i de comprar la palma i la mona de Pasqua, quina és la millor manera de comportar-se amb elegància, tot i els canvis de la societat? En Marc ens en farà cinc cèntims amb el seu to habitual.

​I "La crida del Divendres" parlarà de les noves formes de la sexualitat al segle XXI. És el sexe encara un tema tabú a la nostra societat? Estem oberts i receptius a viure i entendre noves experiències? De quina manera influeix l'educació que hem rebut sobre la nostra sexualitat? Com se surt de l'armari? De totes aquestes qüestions, en parlarem amb el psicòleg i sexòleg Pere Font, amb l'activista a favor dels drets dels homosexuals Pere Petit i amb els nostres col·laboradors habituals Sílvia Soler, Bibiana Ballbé i Genís Sinca.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé espartac peran genís sinca helena garcia melero marc giró pau garcia-milà 
Miércoles, 23 de marzo de 2016 • 00:03h.

Marc Giró
Arriba el divendres i és el moment de fer un repàs de tot el que ha passat a "La Riera", opinar i discutir. També tindrem temps d’ensenyar algunes imatges avançant-nos al dia d’emissió.

Aprofitarem quan el debat estigui més encès per presentar la secció dels mems amb Dolors Boatella. Recordeu que ens mostrarà les imatges que han estat virals durant la setmana i destacarem, entre d’altres, les sessions al Parlament de Catalunya per investir Artur Mas com a president de la Generalitat i l’última cursa del Mundial de Moto GP, on van continuar les declaracions creuades entre els principals pilots.

A més, Bibiana Ballbè ens porta el lideratge com a tema de la "Crida de Divendres". En una setmana on l’actualitat ha girat al voltant de la investidura del President de la Generalitat, ens preguntem sobre les qualitats que ha de tenir un bon líder, en tots els àmbits. A part de Genís Sinca i Sílvia Soler, comptarem amb la presència de Xesco Espar.

Riurem, com sempre, amb les classes de bones maneres que ens imparteix setmanalment Marc Giró.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé dolors boatella genís sinca sílvia soler xesco espar 
Viernes, 13 de noviembre de 2015 • 00:07h.

Antoni Bassas
Arrenquem el dijous amb "La setmana del Bassas". L’Antoni ens analitzarà els últims esdeveniments polítics i socials des del seu punt de vista original i particular: comentarem la declaració del president Mas al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, coneixerem si als EUA també es viuen manifestacions de protesta davant els jutjats, parlarem del 75è aniversari de la pel·lícula "El gran dictador" de Charles Chaplin i visitarem l’exposició de Jaume Plensa al Museu d’Art Modern de Ceret.

Acabarem la setmana des de la Seu d’Urgell, mostrant als nostres espectadors què no ens podem perdre quan visitem la localitat. Ens farà les recomanacions Lluís Obiols Perearnau, arxiver municipal de la Seu d'Urgell a l’Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell. I el David Balaguer ens ensenyarà la tasca d’un transportista molt especial que fa la ruta de la Seu a Tuixent agafant comandes al matí i entregant-les a la tarda, sense que els vilatans s’hagin de desplaçar a la capital comarcal.

Finalment, ens prendrem un respir de tanta actualitat i ens relaxarem a "La crida del Divendres", la secció que compartim amb Helena Garcia Melero, Bibiana Ballbè, Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas. Aquesta setmana parlarem de com portem la sensació i la realitat de fer-nos grans, tant físicament com mentalment.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas bibiana ballbé david balaguer genís sinca lluís obiols perearnau 
Jueves, 15 de octubre de 2015 • 00:01h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]