Ana Boadas
La UPF Barcelona School of Management participa com a partner acadèmic en el World Marketing Festival que tindrà lloc a Barcelona del 27 al 30 de juny. Durant quatre dies, Barcelona s'omplirà d'activitats, conferències, tallers i xerrades entorn al món del marketing.

Per parlar de les últimes tendències professionals, la UPF Barcelona School of Management presenta una proposta atrevida i original: el Tv Show "Management is cool", realitzat amb la col·laboració d'EL TERRAT i presentat per la periodista i col·laboradora de DIVENDRES Ana Boadas i el cuiner televisiu Marc Ribas.

El programa, es realitzarà el dia 29 de juny i comptarà amb la participació dels experts de la UPF Barcelona School of Management en un format de show televisiu amb públic, entrevistes, actuacions, concursos, música... Una oportunitat única per viure en directe la realització d'un programa de televisió alhora que aprendre i descobrir les noves tendències del món del màrqueting i de la formació de postgrau en un format totalment diferent.

El programa "Management is cool" abordarà temes com la transformació digital, l'storytelling, el Big Data i l'Etica i Sostenibilitat com a elements claus en els professionals del futurs, i comptarà en amb la participació de Genís Roca, expert en digitalització, Carlos Scolari, professor en storytelling i comunicació transmedia, Manel Guerris, expert en Business Analytics, i Núria Almiron, doctora en periodisme i comunicació, entre molts d'altres.

A més a més, "Management is cool" comptarà amb una actuació de la jove promesa musical Enric Verdaguer.
En: Productora Eventos 
Tags: ana boadas el terrat marc ribas upf upf barcelona school of management 
Jueves, 23 de junio de 2016 • 12:58h.