Ana Boadas
La UPF Barcelona School of Management participa com a partner acadèmic en el World Marketing Festival que tindrà lloc a Barcelona del 27 al 30 de juny. Durant quatre dies, Barcelona s'omplirà d'activitats, conferències, tallers i xerrades entorn al món del marketing.

Per parlar de les últimes tendències professionals, la UPF Barcelona School of Management presenta una proposta atrevida i original: el Tv Show "Management is cool", realitzat amb la col·laboració d'EL TERRAT i presentat per la periodista i col·laboradora de DIVENDRES Ana Boadas i el cuiner televisiu Marc Ribas.

El programa, es realitzarà el dia 29 de juny i comptarà amb la participació dels experts de la UPF Barcelona School of Management en un format de show televisiu amb públic, entrevistes, actuacions, concursos, música... Una oportunitat única per viure en directe la realització d'un programa de televisió alhora que aprendre i descobrir les noves tendències del món del màrqueting i de la formació de postgrau en un format totalment diferent.

El programa "Management is cool" abordarà temes com la transformació digital, l'storytelling, el Big Data i l'Etica i Sostenibilitat com a elements claus en els professionals del futurs, i comptarà en amb la participació de Genís Roca, expert en digitalització, Carlos Scolari, professor en storytelling i comunicació transmedia, Manel Guerris, expert en Business Analytics, i Núria Almiron, doctora en periodisme i comunicació, entre molts d'altres.

A més a més, "Management is cool" comptarà amb una actuació de la jove promesa musical Enric Verdaguer.
En: Productora Eventos 
Tags: ana boadas el terrat marc ribas upf upf barcelona school of management 
Jueves, 23 de junio de 2016 • 12:58h.


Deixa de ser espectador i passa a l'acció!
En el Postgrau en Guió aprendràs les tècniques necessàries per redactar i produir guions innovadors per a diferents sectors audiovisuals i iniciatives empresarials. Així, a més d'abordar l'escriptura de guions per a les indústries culturals (televisió, cinema, internet, teatre i literatura), també descobriràs com aplicar-la a la comunicació d'empreses, el màrqueting o la planificació de projectes.

Per què aquest programa?
—Perquè s'ofereix en col·laboració amb la productora ELTERRAT, una de les productores de programes més grans d'aquest país i artífex de produccions d'èxit com "Salvados", "En el aire", "Divendres", "Plats Bruts", "Alaska y Mario", etc.
—Perquè tindràs classe amb els millors humoristes, guionistes, redactors i directors de programes d'humor d'aquest país: Jordi Évole, Andreu Buenafuente, Berto Romero, els Òscars...
—Perquè aborda la redacció de guions d'una manera pràctica: treballaràs amb guions i bíblies de projectes reals, elaboraràs un projecte audiovisual final i accediràs a proves de guió professional.
—Perquè estudiaràs l'humor en els nous formats: infotainment, info-show, sketch-show i formats interactius.

El període d'admissió a aquest programa encara està obert. La propera ronda d'admissió serà el 7 de setembre i les candidatures es resoldran la setmana del 14 de setembre.

Pots inscriure't aquí. Per a informació addicional, no dubtis a contactar amb l'UPF-IDEC a info@idec.upf.edu o trucant al 93 542 81 80.
En: Formación 
Tags: pep bras postgrado guión tomàs fuentes upf 
Jueves, 23 de julio de 2015 • 17:05h.


En el Postgrado de Guión del UPF-IDEC, en colaboración con EL TERRAT, aprenderás las técnicas necesarias para redactar y producir guiones innovadores para diferentes sectores audiovisuales e iniciativas empresariales. Así, además de abordar la escritura de guiones para las industrias culturales (televisión, cine, internet, teatro y literatura) también descubrirás cómo aplicarla en la comunicación de empresas, el marketing o la planificación de proyectos.

El Postgrado en Guión puede ser cursado por estudiantes o profesionales de cualquier disciplina en posesión de un título universitario.

Toda la información la encontrarás en idec.upf.edu.
En: Formación 
Tags: pep bras postgrado guión tomàs fuentes upf 
Martes, 21 de julio de 2015 • 09:32h.

'VHS' en Adult Swim - Made in SpainPues apúntate al Programa de postgrado en Escritura del Guión Televisivo para Programas de Entretenimiento y Humor. Es el curso que EL TERRAT organiza junto al IDEC-Universitat Pompeu Fabra desde hace tres años. El periodo de matriculación de la cuarta edición sigue abierto.

Más información sobre el curso aquí.
En: Formación 
Tags: cursos postgrado guión talleres upf 
Lunes, 22 de agosto de 2011 • 09:41h.

Plató BFNEL TERRAT y el IDEC-Universitat Pompeu Fabra organizan el próximo jueves 7 de julio a las 19h. una sesión informativa para dar a conocer el Programa de postgrado en Escritura del Guión Televisivo para Programas de Entretenimiento y Humor.

Durante la sesión, los asistentes podrán conocer e intercambiar opiniones con los directores del programa, Joan Pons y Manel Jiménez.

La sesión informativa se realizará en la sede del IDEC-Universitat Pompeu Fabra, en la calle Balmes 132-134 de Barcelona. Para inscribirte a la sesión haz clic aquí.
En: Formación 
Tags: información joan pons manel jiménez postgrado guión talleres upf 
Lunes, 4 de julio de 2011 • 10:50h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]