Espartac Peran
Iniciarem l'últim programa de la setmana amb una sobretaula política, social i cultural per repassar els temes destacats de la setmana. Ens acompanyaran Vicent Sanchis, Jaume Barberà i Ramón Cotarelo que ens parlarà del seu nou llibre "La república catalana", una obra que exposa els arguments jurídics, polítics, històrics i econòmics que al llarg de la història han influït en l'actual relació Espanya-Catalunya i que poden explicar els esdeveniments presents i futurs.

També ens acompanyarà una estona la intendenta de la Guàrdia Urbana de Barcelona Montserrat Pina, que actualment presideix l'associació de dones policia europea amb seu al centre de la capital catalana. La seva presència es deu al fet que, aquest cap de setmana, se celebra l'International Association of Women Police, amb la presència de dones policia d'arreu del món.

Analitzarem el que ha passat a "La Riera" durant la setmana amb els habituals Pere Mas, Ana Boadas, Carles Fité, Fermí Fernàndez i David Balaguer.

Marc Giró a "Per amor a l'art", ens parlarà de Van Gogh i d'un dels més de 30 autoretrats que va pintar per guanyar diners, per desenvolupar les seves habilitats i per fer un viatge al seu interior, segons les seves pròpies paraules.

Recordarem Pepe Soto, un malalt de càncer que va començar a construir el seu propi catamarà al pati de casa seva a Castellfollit de la Roca. La seva història va sortir a la llum gràcies al programa "El foraster" de TV3 i al seu presentador, Quim Masferrer. El somni del Pepe està a punt de veure la llum i ens ho explicarà en directe amb Quim Masferrer.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  espartac peran helena garcia melero pepe soto quim masferrer 
Viernes, 14 de octubre de 2016 • 00:05h.