Espartac Peran
Iniciarem l'últim programa de la setmana amb una sobretaula política, social i cultural per repassar els temes destacats de la setmana. Ens acompanyaran Vicent Sanchis, Jaume Barberà i Ramón Cotarelo que ens parlarà del seu nou llibre "La república catalana", una obra que exposa els arguments jurídics, polítics, històrics i econòmics que al llarg de la història han influït en l'actual relació Espanya-Catalunya i que poden explicar els esdeveniments presents i futurs.

També ens acompanyarà una estona la intendenta de la Guàrdia Urbana de Barcelona Montserrat Pina, que actualment presideix l'associació de dones policia europea amb seu al centre de la capital catalana. La seva presència es deu al fet que, aquest cap de setmana, se celebra l'International Association of Women Police, amb la presència de dones policia d'arreu del món.

Analitzarem el que ha passat a "La Riera" durant la setmana amb els habituals Pere Mas, Ana Boadas, Carles Fité, Fermí Fernàndez i David Balaguer.

Marc Giró a "Per amor a l'art", ens parlarà de Van Gogh i d'un dels més de 30 autoretrats que va pintar per guanyar diners, per desenvolupar les seves habilitats i per fer un viatge al seu interior, segons les seves pròpies paraules.

Recordarem Pepe Soto, un malalt de càncer que va començar a construir el seu propi catamarà al pati de casa seva a Castellfollit de la Roca. La seva història va sortir a la llum gràcies al programa "El foraster" de TV3 i al seu presentador, Quim Masferrer. El somni del Pepe està a punt de veure la llum i ens ho explicarà en directe amb Quim Masferrer.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  espartac peran helena garcia melero pepe soto quim masferrer 
Viernes, 14 de octubre de 2016 • 00:05h.

Quim Masferrer
Dijous, a la setmana del Bassas, farem un repàs de les notícies i esdeveniments que han cridat més l'atenció al periodista.

TV3 emet "Forasters a Madrid", una edició especial d'"El foraster". Tindrem al plató Quim Masferrer, per tal que ens expliqui com viuen els catalans que s'han instal·lat al poble més gran d'Espanya, com diuen els mateixos madrilenys. Coneixerem algunes de les experiències d'aquests catalans, alguns de coneguts i altres de totalment anònims.

Continua la campanya electoral per a les eleccions al govern de l'Estat i parlarem de totes les informacions que ha generat durant les darreres hores. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Miquel Puig, Manuel Milián Mestre, Quim Nadal, Gemma Ubasart i Pere Mas.

Passarem l'últim dia a la Vall de Boí visitant un dels principals atractius de la zona, el balneari de Caldes de Boí, l'estació termal amb més varietat d'aigües mineromedicinals, raó per la qual va entrar al "Llibre Guinness dels rècords".

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 13 de juny a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero quim masferrer 
Jueves, 16 de junio de 2016 • 00:02h.

Helena García Melero
Mònica Terribas ens donarà la seva visió particular dels fets que creu més destacables de la setmana. Entre d’altres temes, comentarem l’entrevista que dijous li va fer al president Carles Puigdemont per saber, sobretot, com el va veure i quina impressió li va fer. També repassarem la formació del nou govern de la Generalitat i la retirada d’Antoni Duran i Lleida de la política activa.

La setmana passada va començar la 4a temporada d’"El foraster", el programa de TV3 presentat per Quim Masferrer i que viatja a la recerca dels petits pobles de Catalunya. Per parlar de com va anar l’estrena i del que ens depara aquesta temporada, seurem amb ell al sofà del DIVENDRES i ens explicarà què ens trobarem en els pròxims capítols.

En el segon dia d’estada a Matadepera, parlarem dels apassionats de l’esport que troben, als voltants de la vila, un entorn excepcional i una orografia única per desenvolupar la seva activitat. Coneixerem esportistes de diferents disciplines, que ens explicaran la seva relació amb el parc natural i, entre d’altres temes, tindrem un rocòdrom molt particular, parlarem amb membres del Club d’Halterofilia de Matadepera i de la tradició de la vila en l’esport de l’hoquei.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero mònica terribas quim masferrer 
Martes, 19 de enero de 2016 • 00:24h.

'Divendres'
Torna el "Derbi de variants" a DIVENDRES! El concurs de la llengua reuneix representants de les diferents parles del català, que concursaran per dirimir quina és la millor per parlar de diferents temes relacionats amb la vida quotidiana. En aquesta ocasió jugarem amb Quim Masferrer, Montserrat Palau, Ramon Molins, Pau Vidal, Màbel Martí i Queta Karmany. Com sempre, Màrius Serra serà el jutge implacable.

També parlem del Futbol Club Barcelona amb motiu de la proximitat de les eleccions dins de l’entitat. Reunim periodistes i comentaristes esportius que analitzaran l’actualitat blaugrana: Jaume Llauradó, Lluís Canut i els nostres col·laboradors habituals Pere Mas i Marta Carreras.

A més a més, dediquem una espai per als amants dels animals de companyia, on coneixerem un raça de mascota que està de moda, la del conillet nan, una tipologia de conill de dimensions més petites que les d’un conillet d’Índies i que causa furor a internet. Amb la veterinària Marta Pla coneixerem quines són les característiques d’aquesta bestiola i quina atenció necessita si decidim tenir-ne un.

I abans de dir adéu a Subirats, descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquest municipi, i coneixerem la campiona d’escalada Marieta Cartró, que ens explicarà per què Subirats és un gran lloc per visitar si ens volem iniciar en aquest esport.

T'esperem dijous 11 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: jaume llauradó màbel martí marieta cartró màrius serra montserrat palau pau vidal queta karmany quim masferrer ramón molins 
Jueves, 11 de junio de 2015 • 00:11h.

Quim Masferrer i Mònica Terribas
Aquesta setmana el Nadal es viu a DIVENDRES, que es trasllada al costat d’Espartac Peran i l’equip d’exteriors a la població de Bellver de Cerdanya. Coneixerem com és la vida de les dones del món rural i la vida a les cases de pagès de la muntanya, ballarem al ritme de l’orquestrina Trama, que interpreten música tradicional dels Pirineus, visitarem un sequer de pinyes, analitzarem expressions i mots típics d’aquesta regió de Catalunya amb l’escriptor Màrius Serra i moltes coses més, al bell mig d’un dels paratges més impressionants de Catalunya.

A plató coneixerem totes les anècdotes i emocions viscudes durant "La Marató de TV3" del diumenge, que aquest any destinarà els seus beneficis a la investigació per trobar curació a les malalties del cor. Amb la presència dels presentadors d’aquest any, Quim Masferrer i Mònica Terribas.

I també parlarem de teatre, concretament d’una proposta per aquestes festes de Nadal, "La butaca" a la sala Versus, amb els seus actors protagonistes, Joan Valentí i Robert Gobern, que donen vida a més de nou personatges, en una historia delirant on un mosso d’esquadra d’origen gallec viatja en el temps el mateix dia que el president de Catalunya es disposa a signar la declaració unilateral d’independència.

I comentarem el més destacat de l’actualitat del dia i del cap de setmana amb Xavi Coral i els seus tertulians: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran joan valentí mònica terribas quim masferrer robert gobern xavi coral 
Domingo, 14 de diciembre de 2014 • 20:59h.

1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]