Teatro
@ElTerratTeatro
L'1 de juliol de 2013 arriba la cinquena xerrada del cicle INSTINT a Barcelona amb Xavier Sala-i-Martín sota el títol "Què has fet avui de nou" presentada per Andreu Buenafuente.

L'economista Xavier Sala-i-Martín (@XSalaiMartin) protagonitzarà aquesta xerrada al voltant de la innovació. El professor de la Columbia University de Nova York entén que innovar ha de ser un element present en el nostre dia a dia per tal d'esdevenir competitius. Quelcom més que necessari per subsistir i diferenciar-nos en un mercat en plena crisis. D'aquí que l'INSTINT de Sala-i-Martín faci que ens preguntem què hem fet de nou avui.
Andreu Buenafuente (@Buenafuente) dinamitzarà aquest nou INSTINT on ens endinsarem en la innovació i la competitivitat.

Dilluns 1 de juliol a les 20h. al Teatre BARTS de Barcelona.

ENTRADES EXHAURIDES

INSTINT: Xavier Sala-i-Martín + Andreu Buenafuente
INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Facebook | Pinterest | Vimeo | Instagram
En: Instint Teatro 
Tags: andreu buenafuente barts instint xavier sala i martín 
Miércoles, 22 de mayo de 2013 • 12:53h.

El proper dilluns 17 de juny INSTINT estrenarà un nou format de diàleg amb dos dels periodistes del moment, Jordi Évole (@JordiEvole) i Ana Pastor (@_AnaPastor_), una conversa al voltant de l'interrogant "¿Estamos bien informados?".

Un diàleg que prendrà com a tret de sortida el món sobreinformat en el que vivim. Podríem dir que en l'actualitat accedim i consumim a més informació que mai. No obstant, ¿aquest fet equival a estar ben informats?. En resum, una conversa que reflexionarà sobre el periodisme actual i la qualitat de la informació que consumim.

Dilluns 17 de juny a les 20h. al Teatre BARTS de Barcelona.

ENTRADES EXHAURIDES

INSTINT: Ana Pastor + Jordi Évole
INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Facebook | Pinterest | Vimeo | Instagram
En: Instint Teatro 
Tags: ana pastor barcelona barts instint jordi évole 
Viernes, 17 de mayo de 2013 • 12:53h.

Instint: coneixement + entreteniment
Després de l'èxit del primer INSTINT a càrrec de Ferran Adrià presentat per Andreu Buenafuente el cicle de conferències exhaureix de nou localitats amb la xerrada de Teresa Forcades presentada per Albert Om.

La segona conferència del cicle INSTINT anirà a càrrec de la monja benedictina, teòloga i metgessa, Teresa Forcades tindrà lloc el proper dimarts 16 d'abril a les 20h. al teatre BARTS (antic Artèria Paral·lel). La germana Forcades, després de denunciar a les companyies farmacèutiques per la vacuna de la grip A, apel·la al coratge de revelar-se en contra de les injustícies del sistema i proposa noves fórmules d'organització social més ètiques i responsables. Una reflexió sobre la democràcia i els drets socials.

Possible segona conferència de Teresa Forcades

Des d'INSTINT s'està valorant la possibilitat d'oferir una segona conferència de Teresa Forcades presentada per Albert Om el mateix dimarts 16 d'abril a les 22:30h. pendent de confirmació segons disponibilitat de la ponent i del teatre.

Si t'interessa venir deixa'ns les teves dades i el número d'entrades que voldries (recorda que el preu de cada entrada és de 10 euros més despeses de gestió). Seràs el primer en saber si es podrà fer i alhora tindràs preferència en la reserva de localitats.

Moltes gràcies pel teu interès.
En: Instint Teatro 
Tags: albert om barts instint teresa forcades 
Miércoles, 3 de abril de 2013 • 14:13h.

Instint: coneixement + entreteniment
Andreu Buenafuente, Albert Om i The Project han presentat avui a Barcelona el seu primer projecte plegats anomenat INSTINT. Unes conferències dirigides al gran públic que sumen coneixement i entreteniment. INSTINT serà un cicle de xerrades que tindran lloc mensualment al Barts (antic Artèria Paral·lel de Barcelona) amb l'objectiu d'apropar al gran públic el pensament dels líders d'opinió del nostre entorn de forma entretinguda i dinàmica.

INSTINT s'engega en un moment extraordinari en el que la societat es fa preguntes i necessita respostes, ara és el moment per escoltar. Així es com els protagonistes defineixen el per què del projecte. Les productores d'Andreu Buenafuente i Albert Om, EL TERRAT i Dies Tontos respectivament, han unit forces per posar a l'abast del gran públic unes conferències inspiradores des d’un teatre com el Barts amb capacitat per a 900 persones, gràcies a la suma al projecte de The Project.

Cadascuna d'aquestes xerrades estarà presentada i dinamitzada per a un mestre de cerimònies conegut pel gran públic que introduirà el tema que es tractarà i al ponent/s en qüestió que serà un dels nostres líders d'opinió. Cada conferenciant oferirà una xerrada inspiradora, estimulant i útil per a tothom. I serà al final de la conferència quan el públic assistent podrà interaccionar tan com vulgui des de la seva butaca o des de les xarxes socials. Aquestes conferències volen ser un intercanvi d'idees estant obertes a la participació i a la interacció.

El preu d'entrada a les conferències INSTINT serà de 10€ + despeses de gestió i es podran adquirir a través de proticketing.com/barts o bé a la taquilla de Barts.

Pot el cervell humà millorar internet?

Sota aquest títol, és Ferran Adrià qui inaugura les xerrades INSTINT el proper 25 de març a les 20h. i serà presentada per l'Andreu Buenafuente.

INSTINT continuarà la seva programació a l'abril amb una xerrada a càrrec de la germana Teresa Forcades presentada per Albert Om. I al maig l'INSTINT anirà a càrrec de Risto Mejide i estarà presentat per Jose Corbacho. I al juny Jordi Évole ens presentarà una xerrada més coral amb diferents veus dalt de l'escenari del Barts.

INSTINT: agenda i informació | @Instint_tv.
En: Instint Andreu Buenafuente Teatro 
Tags: albert om andreu buenafuente barts casa terrat dies tontos el terrat instint the project 
Martes, 12 de marzo de 2013 • 13:29h.


El 25 de febrero de 2013, Love Of Lesbian presentó su nuevo videoclip "Wio" en CASA TERRAT (BARTS, Avgda. Paral.lel, 62 de Barcelona).

El videoclip "Wio" se rodó en Barcelona el pasado noviembre de 2012 bajo la dirección de Kike Maíllo ("Eva") ganador en 2012 de un Goya a la mejor dirección nobel con Aura Garrido (en cine "Planes para mañana o "El cuerpo" y televisión, series como "Angel o Demonio", "Imperium", "Física o Química" o "Crematorio") en el papel protagonista, Edu Grau en la dirección de fotografía ("A simple man", "Buried" o el clip "Born this way" de Lady Gaga), Lluis Castells, supervisor de efectos visuales ("Lo imposible", "Eva", "El orfanato") y la producción de EL TERRAT.

Love Of Lesbian: Web oficial | Facebook | @LoveOfLesbian
En: Productora Teatro 
Tags: aura garrido barts casa terrat kike maíllo love of lesbian videoclips 
Viernes, 1 de marzo de 2013 • 12:01h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]