La RieraA DIVENDRES ens sentim absolutament seduïts per la sèrie de ficció "La Riera". Avui, hem volgut anar una mica més enllà de la ficció, i hem ficat la mà a la telesèrie per portar al món real a dos dels seus personatges més emblemàtics: el matrimoni Flaquer, és a dir, els actors Sergi Mateu i Carme Abril. Amb ells parlarem del negoci brut en què s'està ficant l'Albert Flaquer i li preguntarem a la Núria si ella també està enamorada de Mossèn Esteve, entre d'altres temes que afecten directament a la parella.

Avui ens visita el nostre expert en moda i tendències, Marc Giró, que surt de l'armari amb les mans plenes de roba d'última generació, per deixar-nos clar què és el que més es portarà durant aquesta temporada tardor-hivern.

Com no podia ser d'una altra manera, coneixerem tots els detalls de la visita papal amb Francesc Rosaura i l'experta en el Vaticà Sílvia Nin. Traslladarem l'espiritualitat fins a la sintonia del programa, que serà interpretada pel grup amateur "New Gospel" de L'Hospitalet.

Un DIVENDRES like a prayer ens espera. Aquesta tarda a les 16:35h., a TV3.

[ El matrimonio Flaquer visita las tardes de Tv3 ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carme abril francesc rosaura la riera marc giró new gospel sergi mateu sílvia nin 
Viernes, 5 de noviembre de 2010 • 00:05h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]