La tarda del secret, a la tertúlia de 'La Riera' de 'Divendres'Aquesta setmana, els seguidors de "La Riera" estan de sort. Acabem la setmana amb sessió doble de "La Riera", emetent dos capítols seguits que ens descobriran l'esperat "secret" dels Flaquer. Això només pot voler dir una cosa: ens espera una tertúlia carregada de dubtes per resoldre. A qui afecta aquest secret? De què estem parlant? Continuarà la relació entre la Núria i l'Albert després d'això? És cert el que deia l'Albert, que el secret trencaria la família? Catalunya està preparada per saber-ho?

Per resoldre totes les nostres inquietuds, tenim les dues millors convidades: la Núria (Carme Abril) i la tieta Consol (Montserrat Carulla). Elles ens ajudaran a resoldre tots els nostres dubtes i els dels nostres espectadors, alhora que farem una mirada enrere per descobrir que, malgrat que nosaltres no ho havíem sabut veure, el secret sempre ha estat present a Can Flaquer...

Conduïda per Espartac Peran i amb la participació dels nostres col.laboradors (l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes), una tertúlia històrica per a un moment històric de la sèrie que té el cor robat a mig Catalunya.

17:10h., Tv3. Us hi esperem!

[ La tarde del secreto, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carme abril david balaguer la riera mercè comes montserrat carulla pere mas 
Viernes, 16 de noviembre de 2012 • 00:00h.

Maruja TorresAvui rebem al plató de DV la periodista i escriptora Maruja Torres..., o potser hauríem d'anomenarla Diana Dial, el seu alter ego en la ficció, i protagonista de "Fàcil de matar". Maruja Torres s'estrena en el gènere negre amb una història sobre la maldat en estat pur, l'ambició i la mort, protagonitzada per Diana Dial, una experiodista sense pèls a la llengua que investiga un crim amb la ciutat de Beirut com a escenari de fons. La mateixa Maruja Torres ha manifestat que la referència més directa per escriure aquesta història ha estat el cinema de Hitchcock. Aquesta tarda ens explica en directe més coses sobre la novel.la, sortirem de dubtes respecte a si "Vertigo" és la seva pel.lícula favorita, i de pas també coneixerem on acaba Maruja i comença Diana, la protagonista d'aquest thriller que enganxa des de la primera línia.

A la tertúlia de "La Riera" tindrem de convidada Núria (paper que interpreta en la sèrie l'actriu Carme Abril), un dels personatges amb l'arc de transformació més bèstia de tota la sèrie.

I ens en anem de cap de setmana primaveral amb la música de Di Elas, el nou projecte musical de Luis Tosar:I dilluns: Núria Roca i Juan del Val.

[ Maruja Torres visita "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carme abril di elas la riera luis tosar maruja torres 
Viernes, 8 de abril de 2011 • 00:10h.

La RieraA DIVENDRES ens sentim absolutament seduïts per la sèrie de ficció "La Riera". Avui, hem volgut anar una mica més enllà de la ficció, i hem ficat la mà a la telesèrie per portar al món real a dos dels seus personatges més emblemàtics: el matrimoni Flaquer, és a dir, els actors Sergi Mateu i Carme Abril. Amb ells parlarem del negoci brut en què s'està ficant l'Albert Flaquer i li preguntarem a la Núria si ella també està enamorada de Mossèn Esteve, entre d'altres temes que afecten directament a la parella.

Avui ens visita el nostre expert en moda i tendències, Marc Giró, que surt de l'armari amb les mans plenes de roba d'última generació, per deixar-nos clar què és el que més es portarà durant aquesta temporada tardor-hivern.

Com no podia ser d'una altra manera, coneixerem tots els detalls de la visita papal amb Francesc Rosaura i l'experta en el Vaticà Sílvia Nin. Traslladarem l'espiritualitat fins a la sintonia del programa, que serà interpretada pel grup amateur "New Gospel" de L'Hospitalet.

Un DIVENDRES like a prayer ens espera. Aquesta tarda a les 16:35h., a TV3.

[ El matrimonio Flaquer visita las tardes de Tv3 ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carme abril francesc rosaura la riera marc giró new gospel sergi mateu sílvia nin 
Viernes, 5 de noviembre de 2010 • 00:05h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]