'Divendres'
La mare Teresa de Calcuta esdevingué santa durant una missa de canonització oficiada pel papa Francesc a la plaça de Sant Pere i davant de més de 100.000 persones. Recordarem la figura de la nova santa i revisarem si hi ha personalitats catalanes que optin a la canonització amb Francesc Romeu, Genís Cinca, Francesc Rosaura i Tian Riba.

Estrenem la secció "En clau de Pardo" amb el compositor, director d'orquestra i pianista Pedro Pardo. En el primer programa i d'una manera molt entenedora pels profans, ens parlarà del piano i del perquè és considerat l'instrument més important de tots.

Quants cops hem sentit "el meu gos m'entén de veritat", doncs bé, un estudi recent fet per la Universitat de Budapest ens ho confirma.​ En parlarem amb el veterinari, etòleg clínic i investigador Jaume Fatjó, i amb Paula Calvo, etòloga i educadora canina.

Començarem una nova secció a Tàrrega que repetirem setmanalment en totes les poblacions que recorrerem: "El visitant sorpresa", que els convilatans hauran d'endevinar i a qui sotmetrem a un qüestionari sobre el municipi.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc romeu francesc rosaura genís cinca jaume fatjó paula calvo pedro pardo tian riba 
Lunes, 5 de septiembre de 2016 • 18:45h.

La RieraA DIVENDRES ens sentim absolutament seduïts per la sèrie de ficció "La Riera". Avui, hem volgut anar una mica més enllà de la ficció, i hem ficat la mà a la telesèrie per portar al món real a dos dels seus personatges més emblemàtics: el matrimoni Flaquer, és a dir, els actors Sergi Mateu i Carme Abril. Amb ells parlarem del negoci brut en què s'està ficant l'Albert Flaquer i li preguntarem a la Núria si ella també està enamorada de Mossèn Esteve, entre d'altres temes que afecten directament a la parella.

Avui ens visita el nostre expert en moda i tendències, Marc Giró, que surt de l'armari amb les mans plenes de roba d'última generació, per deixar-nos clar què és el que més es portarà durant aquesta temporada tardor-hivern.

Com no podia ser d'una altra manera, coneixerem tots els detalls de la visita papal amb Francesc Rosaura i l'experta en el Vaticà Sílvia Nin. Traslladarem l'espiritualitat fins a la sintonia del programa, que serà interpretada pel grup amateur "New Gospel" de L'Hospitalet.

Un DIVENDRES like a prayer ens espera. Aquesta tarda a les 16:35h., a TV3.

[ El matrimonio Flaquer visita las tardes de Tv3 ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carme abril francesc rosaura la riera marc giró new gospel sergi mateu sílvia nin 
Viernes, 5 de noviembre de 2010 • 00:05h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]