¡Es 14 de febrero! En este día no podía faltar nuestro colaborador más cardíaco. Bob Pop, nuestra vedette de la risa rosa nos trae el análisis del corazón.

Nos visitan dos grandes de la escena. Aitana Sánchez-Gijón y Carles Sans nos hablarán de "Bigas x Bigas", también es una historia de amor.

Kaco Forns, monologuista de lujo y maravilloso guionista. Nuestro compañero en LATE MOTIV deja hoy momentáneamente su lugar en la redacción para regalarnos un monólogo desde el escenario.

Y recién llegado de México un experto en Trump y "trumpadas", el mismísimo Andrés Buenasfuentes para contarnos en directo la más "trumposa" actualidad.

Todo esto y más, como siempre, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el martes 14 de febrero de 2017 a las 23:00h. en #0 de Movistar+

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: aitana sánchez-gijón bigas luna bob pop carles sans kaco forns 
Martes, 14 de febrero de 2017 • 00:05h.

NadalS'acosta el Nadal, i avui us volem donar pràctics consells per gaudir millor d'aquestes festes. Per començar, farem un repàs a tots aquells productes de menjar que hem de comprar abans de que es disparin els preus, per que no malgasteu ni un cèntim en aquestes festes. Per tractar el tema, ens acompanya la professora de cuina Mariona Quadrada. També dedicarem una part del programa a mostrar-vos tècniques de decoració nadalenca, per que aprofiteu aquest pont per vestir de Nadal la vostre llar.

Avui , l'Espartac és a plató, i tindrem l'oportunitat de veure un reportatge que ha fet des de Torredembarra, on ha visitat la casa del cineasta Bigas Luna. Quina decoració nadalenca li agradarà al director de "Yo soy la Juani"?

Com cada divendres, coneixerem el que ha donat de si la setmana a La Riera amb els nostres tertulians habituals: Pep Antón Muñoz, l'Àvia Remei, Ana Boadas i David Balaguer. Avui amb una convidada molt especial, la Marina (l'actriu Estel Solé)

Aquesta tarda, arriba el nadal a DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Navidad en 3, 2, 1... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bigas luna david balaguer estel solé la riera mariona quadrada pep a. muñoz 
Viernes, 3 de diciembre de 2010 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]