Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere PonceBasada en un relat d'Albert Sánchez Piñol (autor del bestseller "La pell freda") i dirigida per Òscar Aibar, "El Bosc" explica la història d'una família del Matarranya (Baix Aragó) que amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen uns misteriosos llums que son visibles dues nits a l'any, entre la mala herba d'un estrany bosc. Segons la tradició familiar, els llums són una porta a un altre món, d'on ningú torna al creuar. Aquest dimecres, Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere Ponce, protagonistes del film, creuen la porta del plató de DIVENDRES per parlar amb Xavi Coral sobre uns dels projectes més interessants de cinema de gènere fantàstic rodats a Catalunya, presentat durant el passat festival de Sitges.

Diumenge 16 és La Marató de Tv3 i des de Vila-Seca farem un gran assaig de la flaixmob que recorrerà el país per lluitar contra el càncer. Els presentadors del programa "Tags" del Super3 posaran a ballar en directe centenars de vila-secans.

També dedicarem una de les connexions a parlar de Barcelona World, projecte recreatiu turístic que fa uns mesos va anunciar la Generalitat de Catalunya i que s'ubicarà en terrenys de Vila-seca i Salou.

El repàs de l'actualitat del dia, tema central de la tertúlia amb el jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:40h., a Tv3.

[ Àlex Brendemül, Maria Molins y Pere Ponce en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alex brendemühl la marató manel cuyàs maría molins màrius carol núria coll pere ponce santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 12 de diciembre de 2012 • 00:00h.

María MolinsLa setmana continua sent de cinema sota la influència dels premis Gaudí. Avui tenim amb nosaltres a dos de les actrius nominades a aconseguir aquest guardó: la Judith Uriach i la María Molins. Entraran en el plató per la catifa vermella per parlar-nos de les seves carreres com actrius, i de passada explicar-nos com estan vivint aquesta important nominació als premis de l'Acadèmia de Cinema Català.

Avui també parlem de l'oci digital, i les mesures antipirateria per aturar les descàrregues il.legals. Tractarem aquest tema amb l'expert Luis Hidalgo, periodista i crític musical.

I en el seu afany per entendre a homes i dones per igual, torna la Tatiana Sisquella, que ens explicarà quines pel.lícules escullen ells i elles a l'hora d'anar al cinema.

I l'Espartac passa el seu últim dia a Montblanc. En el plató li trobem a faltar.

DIVENDRES, la sobretaula perfecta, a les 16:30h. a Tv3.

[ Cine y ocio digital, hoy en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: judith uriach luís hidalgo maría molins tatiana sisquella 
Jueves, 21 de enero de 2010 • 00:29h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]