Leo MessiL'actualitat esportiva és un tema que sempre ens agrada seguir molt de prop des de la redacció de DIVENDRES. Ahir va ser el lliurament a Zurich del guardó Pilota d'Or 2012, amb una important representació blaugrana entre els seus candidats... avui volem parlar del guanyador d'aquest important trofeu, al costat d'uns autèntics especialistes en matèria esportiva: Josep Maria Minguella, Xavi Torres, Sique Rodríguez (autor del llibre "Educats per guanyar") i la intervenció via connexió telefònica de Jorge Messi, pare de Leo Messi.

Avui també parlarem d'aliments que poden ajudar-nos a millorar la nostra salut, amb la nutricionista particular del programa, la doctora Montse Folch. Tractarem específicament quin tipus de dieta és la més indicada si volem deixar de fumar.

I en aquests temps que corren en els que la crisi és el missatge, ens fem ressò de com ha deixat petjada la situació de recessió econòmica en els missatges publicitaris. Ens acompanya l'expert en sociologia i comunicació Lluís Pastor, i el publicista Joaquín Lorente, per tractar més de prop aquesta nova realitat al món de la publicitat.

No et quedis a la banqueta i juga aquesta tarda amb nosaltres a DIVENDRES a les 16:40h. a Tv3.

[ El balón de oro marca un gol en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: barça fútbol joaquín lorente josep m. minguella lluís pastor messi montse folch sique rodríguez xavi torres 
Martes, 10 de enero de 2012 • 00:00h.

Joaquín Lorente Joaquín Lorente está considerado uno de los publicistas más influyentes de España. Ha recibido más de 100 premios internacionales y ahora ha decidido compartir con todo el mundo sus conocimientos.

Hace un par de años ya nos sorprendió con su libro "Piensa, es gratis" y ahora repite con "Tú puedes" una guía para potenciar el talento. En el libro Lorente recoge 150 consejos para asegurarnos el éxito en la oficina, la universidad o en una reunión familiar y esta noche vendrá al programa para contárnoslo. Hoy, por tanto, una entrevista de éxito en BFN.

Y además nos visita un grupo de rock venezolano: Luz Verde. Nos presentan su disco "En llamas" y nos cantaran en directo una de sus nuevas canciones.


Y mañana martes, 14 de junio: la enóloga Meritxell Falgueras.
En: BNyBFN laSexta laSexta2 
Tags: joaquín lorente luz verde 
Lunes, 13 de junio de 2011 • 12:12h.

Pau Garcia-Milà"Quan el món s'enfonsa, fes-te emprenedor", aquesta és una frase molt utilitzada per Pau Garcia-Milà, el més jove dels quatre emprenedors que ens visiten aquesta tarda al plató de DIVENDRES. Cadascun d'ells prové d'un camp diferent, però tots estan triomfant amb les seves idees enmig d'un panorama econòmic gens favorable, en què requereix molt d'esforç tirar endavant nous projectes, i donar sortida a les bones idees. Joan Sala, Ricardo Fisas, Joaquín Lorente i el mateix Pau, ens expliquen aquesta tarda la seva forma de veure oportunitats on la majoria solament veiem barreres i, de passada, a transmetre'ns el seu optimisme i energia per encarar aquests temps de crisi.

Durant l'últim dia a l'Ametlla de Mar, visitem l'única piscifactoria de tonyina vermella que existeix a Catalunya. Us mostrarem un munt de curiositats sobre aquesta espècie, i ens acompanyarà un xef per explicar-nos quin és la millor manera de tallar-la per fer sushi i sashimi.

I al costat del nostre meteoròleg de capçalera, Dani Ramírez, descobrim per primera vegada quin estiu ens espera -en termes meteorològics-, a més de visitar les cinc platges més exclusives del litoral català.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES (16:40h.).

[ Emprendedores en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez joan sala joaquín lorente pau garcia-milà ricardo fisas 
Jueves, 9 de junio de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]