Anna GrauAvui parlarem de relacions entre països, concretament de les relacions que mantenen Espanya i els Estats Units. Aquest és el tema del llibre que acaba de publicar la periodista Anna Grau i avui és amb nosaltres per parlar-ne. Però no estarà sola: l'acompanyaran Xavier Sardà, Ernest Folch i Gonzalo Bernardos.

I per altra banda, descobrirem si és cert o no que la cara és el mirall de l'ànima. Per fer-ho, analitzarem les fotografies que ens ha enviat la nostra audiència. Sabrem què ens diu la seva cara amb el morfopsicòleg Deogracias Mellado, si el seu look és l'apropiat amb l'estilista Alberto Cerdán i, a més a més, el dibuixant Joan Vizcarra en farà una caricatura.

A Sant Joan Despí aportarem idees per vestir a l'estiu amb una desfilada inspirada per l'assessora d'imatge Elisabeth Olivé i l'actriu Susanna Bas. També coneixerem tots els secrets dels ratpenats, un dels animals més envoltats de misteri. Tot això i alguna cosa més, a DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ La relaciones entre España y los EEUU, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alberto cerdán anna grau deogracias mellado elisabeth olivé ernest folch gonzalo bernardos joan vizcarra susanna bas xavier sardà 
Miércoles, 13 de julio de 2011 • 00:00h.

Bono personaIgual no t'ho han dit, però pot ser que la teva cara contingui tots els elements per considerar-te una bona persona, encara que després siguis més dolent que clavar-li un cop de puny a una mare. És cert: segons els que saben d'això, els trets del rostre de Bin Ladden corresponen als d'un home bo, i després mira... Aquesta tarda, a DIVENDRES, parlem del que transmetem als altres només amb el nostre aspecte, i "destapem" aquells trets irrefutables que determinen si un rostre és de bona o mala persona. Ens acompanyen autèntics experts en "rostres", el caricaturista Joan Vizcarra, i els directors de càsting Mercè Espelleta i Pep Armengol. Si voleu obtenir una anàlisi detallada del nivell de bondat o maldat que transmet la vostra cara, deixeu-nos una foto al Facebook del programa. N'escollirem unes quantes per comentar en directe.

I, durant el nostre segon dia a la Vall de Boí, aprendrem un munt de coses sobre la fauna que la pobla. Per exemple, sabíeu que les ovelles fan amistat entre elles i s'ajunten sempre amb les mateixes? Veure per creure.

T'esperem avui en directe, amb la nostra millor cara de DIVENDRES. Sobre les 16:40h., a Tv3.

[ El rostro de las buenas personas ]
En: Divendres Tv3 
Tags: joan vizcarra mercè espelleta pep armengol 
Martes, 10 de mayo de 2011 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]