Anna GrauAvui parlarem de relacions entre països, concretament de les relacions que mantenen Espanya i els Estats Units. Aquest és el tema del llibre que acaba de publicar la periodista Anna Grau i avui és amb nosaltres per parlar-ne. Però no estarà sola: l'acompanyaran Xavier Sardà, Ernest Folch i Gonzalo Bernardos.

I per altra banda, descobrirem si és cert o no que la cara és el mirall de l'ànima. Per fer-ho, analitzarem les fotografies que ens ha enviat la nostra audiència. Sabrem què ens diu la seva cara amb el morfopsicòleg Deogracias Mellado, si el seu look és l'apropiat amb l'estilista Alberto Cerdán i, a més a més, el dibuixant Joan Vizcarra en farà una caricatura.

A Sant Joan Despí aportarem idees per vestir a l'estiu amb una desfilada inspirada per l'assessora d'imatge Elisabeth Olivé i l'actriu Susanna Bas. També coneixerem tots els secrets dels ratpenats, un dels animals més envoltats de misteri. Tot això i alguna cosa més, a DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ La relaciones entre España y los EEUU, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alberto cerdán anna grau deogracias mellado elisabeth olivé ernest folch gonzalo bernardos joan vizcarra susanna bas xavier sardà 
Miércoles, 13 de julio de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]