"Què és millor que no realitzar els meus somnis? [...] Quan fas el que de debò vols, l'univers sencer conspira al teu favor. Mira al voltant i decideix: tu pots triar viure trist o content. Jo trio la felicitat. No veig entre nosaltres raons per ser infeliç." Amb aquesta filosofia de vida, el jove Albert Casals, un esparreguerí de 22 anys, ha fet la volta al món tot sol amb cadira de rodes i amb només 20 euros a la butxaca. De tot plegat, n'ha escrit dos llibres i ha estrenat recentment un documental sobre les seves peripècies, "Món petit", una coproducció de Tv3 que tindrem l'ocasió de conèixer aquest dimecres des d'Esparreguera i al costat del mateix Albert.

També anirem al teatre amb Ana Boadas. La nostra col·laboradora torna amb les més recents propostes de producció teatral a la ciutat de Barcelona: "L'onada", al Teatre Lliure de Gràcia; "The wild party", al Teatre Goya, i “Bona gent”, al teatre Goya Codorniu. Tres projectes estimulants que coneixerem des de darrere dels escenaris, amb els seus principals protagonistes.

A més a més, ens espera un recorregut fascinant a través de les recomanacions turístiques d'Esparreguera amb un guia molt especial, el perruquer Lluís Llongueras.

I la tertúlia d'actualitat comptarà amb el punt de vista del jutge Santiago Vidal i els periodistes i escriptors Màrius Carol, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Núria Coll i Jaume Barberà, que acaba de publicar el llibre "S'ha acabat el bròquil". Com sempre, obrirem les xarxes socials del programa a la participació dels espectadors amb els vostres comentaris a través de Twitter (@DivendresTv3) i Facebook (facebook.com/divendres).

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. En directe, 16:40, Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: albert casals ana boadas lluís llongueras tv3 
Miércoles, 20 de marzo de 2013 • 00:16h.

Albert CasalsHoy el programa será variado y con invitados de lujo. Albert Casals es un joven al que le apasiona viajar alrededor del mundo. Lo hace con el pelo azul, en silla de ruedas y haciendo "sillaestop", su peculiar versión del "autoestop". Así, con poco presupuesto y mucho optimismo, ha recorrido medio mundo. Ahora está unos días en casa promocionando su segundo libro "Sense fronteres", de momento solo publicado en catalán donde relata sus aventuras.

También vuelve al programa Miguel Noguera, el humorista que se dedica a contar sus locas ideas en sus "ultrashows" que es como él ha titulado sus espectáculos. El resumen de sus ideas lo ha publicado en el libro "Ultraviolencia". Hoy nos contará algunas y le preguntaremos su opinión sobre algunos temas de actualidad. Nos sorprenderá seguro.


Y además nos visitan unas cuantas chicas guapas que son Cheerleaders y vienen de Cleveland. De hecho, son las animadores oficiales de los Cavaliers de la NBA. Se hacen llamar Cavalier Girls y las podéis seguir en Twitter.
En: BNyBFN laSexta laSexta2 
Tags: albert casals cheer leaders miguel noguera nba 
Jueves, 12 de mayo de 2011 • 13:08h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]