Helena Garcia Melero i Espartac Peran
Des de Matadepera farem una recreació de la Festa Major d’Hivern, dedicada a Sant Sebastià i motiu per la qual hem anat aquesta setmana a la localitat. Farem una simulació de l’entrada del pi a plaça (l’original ja està plantat) i, entre d’altres temes, tindrem els millors grimpadors, que ens faran emocionar amb la seva agilitat per enfilar-se al pi, un dels actes més significatius i principals de la festa.

Repassarem també l’actualitat política, cultural i social de les últimes hores. Helena Garcia Melero, com a moderadora, estarà acompanyada per Kilian Sebrià, Manuel Cuyàs, Xavier Fina, Pere Mas i Isabel-Clara Simó, que aprofitarà per presentar-nos el seu últim llibre, "Jonàs", un novel·la realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del Jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

Entrevistarem al sofà vermell el perruquer i artista polifacètic Lluís Llongueras, que acaba de publicar "Ellas", un llibre que explica la seva relació amb les dones que ha pentinat.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero isabel-clara simó kílian sebrià lluís llongueras manuel cuyàs pere mas xavier fina 
Miércoles, 20 de enero de 2016 • 00:38h.


"Què és millor que no realitzar els meus somnis? [...] Quan fas el que de debò vols, l'univers sencer conspira al teu favor. Mira al voltant i decideix: tu pots triar viure trist o content. Jo trio la felicitat. No veig entre nosaltres raons per ser infeliç." Amb aquesta filosofia de vida, el jove Albert Casals, un esparreguerí de 22 anys, ha fet la volta al món tot sol amb cadira de rodes i amb només 20 euros a la butxaca. De tot plegat, n'ha escrit dos llibres i ha estrenat recentment un documental sobre les seves peripècies, "Món petit", una coproducció de Tv3 que tindrem l'ocasió de conèixer aquest dimecres des d'Esparreguera i al costat del mateix Albert.

També anirem al teatre amb Ana Boadas. La nostra col·laboradora torna amb les més recents propostes de producció teatral a la ciutat de Barcelona: "L'onada", al Teatre Lliure de Gràcia; "The wild party", al Teatre Goya, i “Bona gent”, al teatre Goya Codorniu. Tres projectes estimulants que coneixerem des de darrere dels escenaris, amb els seus principals protagonistes.

A més a més, ens espera un recorregut fascinant a través de les recomanacions turístiques d'Esparreguera amb un guia molt especial, el perruquer Lluís Llongueras.

I la tertúlia d'actualitat comptarà amb el punt de vista del jutge Santiago Vidal i els periodistes i escriptors Màrius Carol, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Núria Coll i Jaume Barberà, que acaba de publicar el llibre "S'ha acabat el bròquil". Com sempre, obrirem les xarxes socials del programa a la participació dels espectadors amb els vostres comentaris a través de Twitter (@DivendresTv3) i Facebook (facebook.com/divendres).

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. En directe, 16:40, Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: albert casals ana boadas lluís llongueras tv3 
Miércoles, 20 de marzo de 2013 • 00:16h.

Lluís LlonguerasAnar a un estilista no està a l'abast de totes les butxaques, però els guionistes de DIVENDRES saben que tothom pot potenciar la seva imatge amb bons consells. De fet, podeu veure la positiva evolució del nostre col.laborador Tian Riba entre aquesta foto i aquesta. Amb l'excusa de la publicació del llibre "El mètode Llongueras per a Dummies", al programa d'aquesta tarda hem volgut convidar Lluís Llongueras en persona perquè ens assessori pel que fa a la nostra imatge i puguem treure'n el màxim partit. I si us agradaria rebre un consell personalitzat sobre com podeu optimitzar el vostre pentinat, pugeu una foto al Facebook del programa i la comentarem en directe amb Lluís Llongueras.

Avui també muntem la tertúlia habitual dels dimecres, i quina tertúlia! Reunim en una mateixa taula Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Jaume Barberà per parlar de la formació del nou govern i escalfar motors de cara al partit de Champions d'aquesta nit entre el Barça i el Milan.

I aquesta setmana, malgrat que sigui plujosa, no ha tret gens d'encant a la nostra estada a Espinelves. Avui veurem, al costat d’Espartac Peran, com ho hem de fer per escollir bé l'arbre de Nadal, de la manera més ecològica, però també més econòmica per a les nostres butxaques.

Quina sort que cada tarda és DIVENDRES! A les 16:40h. per Tv3.

[ El método Llongueras llega a "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jaume barberà lluís llongueras núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Miércoles, 23 de noviembre de 2011 • 00:00h.

Lluís LlonguerasLes noves tecnologies sempre han tingut un paper molt important en DIVENDRES. I no ho diem pel Twitter del Xavi Coral, o perquè l'Espartac Peran tingui un blog. Avui hem reunit a un grup de robots que han deixat de ser prototips i han saltat als aparadors dels grans magatzems. Robots que qualsevol de nosaltres pot comprar, amb capacitat per a millorar l'existència dels éssers humans, oferint una sèrie de qualitats que van més enllà de fer les tasques domèstiques...

Avui també ens visita el perruquer i estilista Lluís Llongueras, perquè en la mesura del que sabem, encara no existeix cap robot que sigui capaç de tallar-ne els cabells. Amb ell repassarem els canvis de look que més ens han cridat l'atenció d'alguns personatges d'actualitat.

I des de Reus, coneixerem una iniciativa dels estudiants de medicina: un hospital de peluixos per a ajudar que els nens perdin la por al metge.

Avui torna a ser DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ Estilismo Llongueras en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: lluís llongueras 
Martes, 11 de mayo de 2010 • 00:16h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]