Pau Garcia-Milà"Quan el món s'enfonsa, fes-te emprenedor", aquesta és una frase molt utilitzada per Pau Garcia-Milà, el més jove dels quatre emprenedors que ens visiten aquesta tarda al plató de DIVENDRES. Cadascun d'ells prové d'un camp diferent, però tots estan triomfant amb les seves idees enmig d'un panorama econòmic gens favorable, en què requereix molt d'esforç tirar endavant nous projectes, i donar sortida a les bones idees. Joan Sala, Ricardo Fisas, Joaquín Lorente i el mateix Pau, ens expliquen aquesta tarda la seva forma de veure oportunitats on la majoria solament veiem barreres i, de passada, a transmetre'ns el seu optimisme i energia per encarar aquests temps de crisi.

Durant l'últim dia a l'Ametlla de Mar, visitem l'única piscifactoria de tonyina vermella que existeix a Catalunya. Us mostrarem un munt de curiositats sobre aquesta espècie, i ens acompanyarà un xef per explicar-nos quin és la millor manera de tallar-la per fer sushi i sashimi.

I al costat del nostre meteoròleg de capçalera, Dani Ramírez, descobrim per primera vegada quin estiu ens espera -en termes meteorològics-, a més de visitar les cinc platges més exclusives del litoral català.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES (16:40h.).

[ Emprendedores en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez joan sala joaquín lorente pau garcia-milà ricardo fisas 
Jueves, 9 de junio de 2011 • 00:30h.

Plaça del Quinze de Maig per Plaça de l'AjuntamentNo existeix cap partit polític que ens garanteixi poder viure en divendres els cinc dies de la setmana. Per això aportem el nostre granet de sorra des de DIVENDRES, el magazin cultural de les tardes de Tv3, que vol que comencis el cap de setmana cada dia. Arran de l'#acampadabcn i la #spanishrevolution, al programa d'avui ens hem preguntat: Quines coses podem canviar realment? Aquesta tarda establim un diàleg amb els experts en sociologia, política i comunicació Esther Vivas, Anna Parés i Lluís Pastor. Com sempre, obrim la tertúlia a la participació de la nostra audiència en directe, amb els vostres comentaris i opinions a través de Twitter.

Avui també volem parlar de nous models de finançament per a projectes culturals, com el que ens proposa la web verkami.com. Ens acompanya el seu creador, Joan Sala, que al costat dels nostres col.laboradors Imma Sust, Sílvia Soler, Carolina Ferre, Màrius Carol i Jose Corbacho dialogaran per comprendre el funcionament i el plantejament futur d'aquest tipus d'iniciatives.

I a la plaça Octavià de Sant Cugat contínua acampat Espartac Peran i l'equip d'exteriors. Avui coneixerem la dieta Dukan al costat de la Dra. Montse Folch, i us donarem una llista de precaucions sanitàries, per si esteu considerant la possibilitat de l'exili en un país exòtic.

Ha arribat el moment que canviïs de canal i miris DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ ¿Podemos cambiar el mundo? ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]