Pau Garcia-Milà"Quan el món s'enfonsa, fes-te emprenedor", aquesta és una frase molt utilitzada per Pau Garcia-Milà, el més jove dels quatre emprenedors que ens visiten aquesta tarda al plató de DIVENDRES. Cadascun d'ells prové d'un camp diferent, però tots estan triomfant amb les seves idees enmig d'un panorama econòmic gens favorable, en què requereix molt d'esforç tirar endavant nous projectes, i donar sortida a les bones idees. Joan Sala, Ricardo Fisas, Joaquín Lorente i el mateix Pau, ens expliquen aquesta tarda la seva forma de veure oportunitats on la majoria solament veiem barreres i, de passada, a transmetre'ns el seu optimisme i energia per encarar aquests temps de crisi.

Durant l'últim dia a l'Ametlla de Mar, visitem l'única piscifactoria de tonyina vermella que existeix a Catalunya. Us mostrarem un munt de curiositats sobre aquesta espècie, i ens acompanyarà un xef per explicar-nos quin és la millor manera de tallar-la per fer sushi i sashimi.

I al costat del nostre meteoròleg de capçalera, Dani Ramírez, descobrim per primera vegada quin estiu ens espera -en termes meteorològics-, a més de visitar les cinc platges més exclusives del litoral català.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES (16:40h.).

[ Emprendedores en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez joan sala joaquín lorente pau garcia-milà ricardo fisas 
Jueves, 9 de junio de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]