LATE MOTIV
La noche del miércoles la llenamos de felicidad porque, con Andreu Buenafuente, se sienta a hablar de de ella con Rafael Santandreu, seguro que aprendemos mucho.

La felicidad loca de nuestra vedette cardíaca Bob Pop con su análisis de lo más pink.

Y felicidad suprema con el sabio Berto Romero y su primer consultorio de 2017.

Todo esto y más, como siempre, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente.
Hoy miércoles, 11 de enero de 2017 a les 23:00h. en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: berto romero bob pop rafael santandreu 
Miércoles, 11 de enero de 2017 • 00:06h.

Rafael Santandreu
A nosaltres ens agrada viure la vida com si cada dia fos DIVENDRES, és la nostra manera d’utilitzar "les ulleres de la felicitat" de les qual parla el psicòleg català Rafael Santandreu en el seu nou llibre. Després de l’èxit de "L’art de no amargar-nos la vida", Rafael Santandreu torna a escriure un tractat per ajudar-nos a ser més feliços en el nostre dia a dia. Segons diu «es pot ser feliç en gairebé qualsevol circumstància. Tot depèn de com enfoquem les coses que ens passen». Parlarem de tot plegat amb ell mateix i amb Victòria Pagès, Sílvia Soler, Santi Villas i Núria Coll.

I des de Roda de Berà, seguim gaudint de l’estiu al costat d’Espartac Peran. Aquest dimecres, donarem un repàs a les diferents tipologies de cremes de protecció solar que podem trobar al mercat, i coneixerem quines son les més indicades per a cada tipus de pell. Hi comptarem amb la col·laboració del doctor Antoni Azon, que ens donarà consells per tenir cura de la pell durant l’estiu. A més a més, proposem escapades low cost per les comarques de Tarragona amb Dani Ramírez i Marc de las Heras.

No faltarà el repàs de l’actualitat amb Xavi Coral i els nostres tertulians: Rafel Nadal, Manuel Cuyàs, Vicent Francesc Romeu, Leonor Mayor i Tian Riba.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni azon espartac peran núria coll rafael santandreu santi villas sílvia soler victoria pagès 
Miércoles, 9 de julio de 2014 • 00:24h.

Rafael Santandreu
Esta noche EN EL AIRE, nos visita Rafael Santandreu, psicólogo y autor de "Las gafas de la felicidad". Rafael tiene un lema en la vida: nada es tan terrible. No está mal para los tiempos que corren.

Marc Giró hará su reaparición en nuestro plató tras cuatro semanas de ausencia, los cimientos del polígono ya han empezado a temblar, pensando en toda la información acumulada sobre buenas maneras.

Para terminar la semana, Belén nos hará un repaso de los mejores momentos vividos en el programa (y también de los peores, somos así de sinceros).

¿Cuándo Rafael Santandreu dice que "nada es tan terrible", se ha fijado en el peinado de Andro Rey? ¿Vendrá Marc Giró vestido de lentejuelas y plumas para su reentré? ¿Cuántas veces se habrán equivocado nuestros presentadores esta semana? ¿Cabrán en un resumen o habrá que hacer un programa especial?

Todas las respuestas EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, hoy jueves a partir de las 00:15h., en laSexta.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente belén cuesta berto romero bob pop jorge ponce rafael santandreu 
Jueves, 24 de abril de 2014 • 10:39h.

Jaume CabréTots portem a dins un artista potencial en l'art de ser feliç. Potser no ho sabeu, però en cadascun de vosaltres resideix el misteri per estar contínuament amb un somriure, sense necessitat de mirar tota l'estona vídeos de Nelson de la Rosa. Que com es fa això? Doncs per saber-ho, hem convidat aquesta tarda el psicòleg Rafael Santandreu, que acaba de publicar el llibre "L'art de no amargar-se la vida". Podeu anar fent boca sobre aquest tema fent un cop d'ull al seu propi blog, per més tard ampliar coneixements a la tertúlia que hem organitzat al costat dels nostres habituals dels dimarts Imma Sust, Sílvia Soler, Ana Boadas, Màrius Carol, i Jose Corbacho.

Avui també ens visita l'escriptor Jaume Cabré, autor de "Les veus del Pamano" i un dels principals literats en llengua catalana, que passa per DIVENDRES per parlar del seu llibre, una novel.la monumental titulada "Jo confesso", i que ja és tot un èxit de vendes.

I seguim a la localitat de Breda, avui amb el consultori de la nostra experta en nutrició, la Dra. Montse Folch, que ens donarà consells per regular el nivell de colesterol.

DIVENDRES el magazin que no amarga. A les 16:40h., a Tv3.

[ "Confesiones" de Jaume Cabré y "El arte de no amargarse la vida", hoy en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas imma sust jaume cabré jose corbacho màrius carol montse folch rafael santandreu sílvia soler 
Martes, 13 de septiembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]