'Merlí'
Dilluns del pont de la Constitució, la qual cosa no vol dir que la informació s’aturi, sobretot si tenim en compte que fa dos dies que va començar la campanya electoral per a les generals espanyoles, parlarem dels darrers esdeveniments polítics i socials amb els tertulians següents: Maruja Torres, Manuel Millán Mestre, Jordi Borràs, Vicenç Sanchis i Tian Riba.

Tv3 emet, a la nit, l’últim capítol de la primera temporada de la sèrie de moda a la televisió, "Merlí". Aprofitarem aquesta emissió per muntar una taula amb actors protagonistes i preguntar-los per l’experiència i per la seva opinió davant l’èxit de la sèrie. Ens acompanyaran Carlos Cuevas (Pol), Elisabet Casanovas (Tània), Jordi Martínez (pare d’alumne) i els nostres col·laboradors Ana Boadas i Pere Mas.

Comencem setmana amb Espartac Peran des d’Agramunt, amb motiu de la tradició torronaire de la vila de la comarca de l’Urgell. Com cada dilluns coneixerem les expressions i paraules pròpies que fan servir els agramuntins i les agramuntines. Convidarem la nostra audiència a visitar el mercat de Nadal que es fa el 8 de desembre i parlarem del pernil, un dels productes alimentaris que s’elaboren a Agramunt.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carlos cuevas elisabet casanovas espartac peran jordi martinez 
Domingo, 6 de diciembre de 2015 • 19:28h.

DivendresEl seu pas per Tv3 va deixar empremta, i sempre ha estat un referent en les telesèries de ficció que s'han rodat posteriorment per a la cadena catalana. Ens referim a "Ventdelplà", una sèrie que durant el seu recorregut per la televisió autonòmica va congregar més de 765.000 espectadors i ens va deixar en el record personatges com la Isona (Georgina Latre), en Biel (Carlos Cuevas) o el Llibert (Jordi Banacolocha). Avui, des de la localitat de Breda, localització on es va rodar íntegrament la sèrie (i seu d'Espartac Peran i l'equip d'exteriors durant aquesta setmana), recordarem els llocs i situacions més emblemàtics al costat dels actors protagonistes.

Deixarem a un costat la ficció per aterrar sobre l'altra cara de l'actualitat, que arribarà de la mà dels nostres col.laboradors dels dimecres: Xavier Sardà, Ernest Folch, Isabel-Clara Simó i Gonzalo Bernardos. Sempre amb la moderació i el bon fer de Tian Riba i Xavi Coral.

Aquí, cada dia és DIVENDRES. 16:40h. a Tv3.

[ Hoy en DV: "Ventdelplà" y debate de actualidad ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carlos cuevas ernest folch georgina latre gonzalo bernardos isabel-clara simó jordi banacolocha tian riba ventdelplà xavier sardà 
Miércoles, 14 de septiembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]