'Merlí'
Dilluns del pont de la Constitució, la qual cosa no vol dir que la informació s’aturi, sobretot si tenim en compte que fa dos dies que va començar la campanya electoral per a les generals espanyoles, parlarem dels darrers esdeveniments polítics i socials amb els tertulians següents: Maruja Torres, Manuel Millán Mestre, Jordi Borràs, Vicenç Sanchis i Tian Riba.

Tv3 emet, a la nit, l’últim capítol de la primera temporada de la sèrie de moda a la televisió, "Merlí". Aprofitarem aquesta emissió per muntar una taula amb actors protagonistes i preguntar-los per l’experiència i per la seva opinió davant l’èxit de la sèrie. Ens acompanyaran Carlos Cuevas (Pol), Elisabet Casanovas (Tània), Jordi Martínez (pare d’alumne) i els nostres col·laboradors Ana Boadas i Pere Mas.

Comencem setmana amb Espartac Peran des d’Agramunt, amb motiu de la tradició torronaire de la vila de la comarca de l’Urgell. Com cada dilluns coneixerem les expressions i paraules pròpies que fan servir els agramuntins i les agramuntines. Convidarem la nostra audiència a visitar el mercat de Nadal que es fa el 8 de desembre i parlarem del pernil, un dels productes alimentaris que s’elaboren a Agramunt.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carlos cuevas elisabet casanovas espartac peran jordi martinez 
Domingo, 6 de diciembre de 2015 • 19:28h.

Kubala, Moreno y Manchón
Aquest dimecres, el plató de DIVENDRES acollirà l’estrena de la tercera temporada de la sèrie de detectius de més éxit de Tv3 "Kubala, Moreno i Manchón". Amb els actors protagonistes Núria Gago, Marc Cartes i Jordi Martínez coneixerem les novetats d’aquesta nova etapa, on no només torna a la pantalla l’agencia de detectius, sinó que també  es podran seguir noves aventures en una novel·la gràfica.

Des de Sant Andreu de la Barca ens lleparem els dits cuinant conill rostit amb orellanes, figues seques i cireres, el plat oficial d’aquesta localitat. Parlem de les propietats de la carn de conill i de com cuinar-lo amb la Doctora Folch i la Carme Ruscalleda. A més a més, la doctora ens ho explicarà tot sobre el colesterol.

Com sempre, obrirem el programa amb el repàs de l’actualitat amb Manuel Cuyàs, Sílvia Soler, Francesc Romeu, Marina Llansana, Rafel Nadal i Tian Riba.

No hi falteu! Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES. En directe, 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda doctora folch jordi martinez marc cartes núria gago 
Martes, 18 de febrero de 2014 • 18:25h.

Espartac Peran i Xavi CoralDeixem enrere el 2011 i comencem nou any a DIVENDRES, carregats de bons propòsits i d'un munt d'hores d'entreteniment, dins i fora del plató. Espartac Peran continua ensenyant-nos les meravelles que es troba en els seus viatges per Catalunya.

Aquesta setmana comencem a la comarca del Ripollès, a la població de Ribes de Freser, lloc on se celebra cada any la més important competició mundial d'habilitats de gossos pastors. No importa que l'Espartac se'n vagi molt lluny, perquè, igual que el Quixot, sempre l'acompanya el seu Sancho Panza particular, el mag del llenguatge Màrius Serra. Avui coneixerem les particularitats del català que es parla en aquestes llars en la seva secció "Paraules en ruta".

Al programa d'aquesta tarda també ens acompanyen els actors Jordi Martinez, Marc Cartés i Núria Gago per parlar amb Xavi Coral de la nova sèrie de detectius que presenta Tv3: "Kubala, Moreno i Manchón".

I prendrem el pols de la retòrica, després de Nadal, dels nostres col.laboradors a la tertúlia dels dilluns: Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lidia Heredia i Gonzalo Bernardos. L'altra cara de les notícies del dia.

Torna DIVENDRES. En directe, a les 16:40, a Tv3. Us hi esperem.

[ A partir del lunes 9 de enero vuelve "Divendres", por las tardes en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila gonzalo bernardos jordi martinez lidia heredia marc cortés màrius serra núria farré núria gago pere escobar 
Sábado, 7 de enero de 2012 • 10:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralUn dia més, a DV obrim una nova taula de debat sobre temes d'actualitat. En aquesta ocasió, amb un elenc de col.laboradors que són ja líders d'opinió, dins del nostre modest observatori de la realitat: Xavier Sardà, Ernest Folch i Isabel-Clara Simó. Avui també comptem amb l'aportació de l'analista i consultor econòmic i immobiliari Gonzalo Bernardos. Entre altres temes parlaran de la situació del mercat de compra-venda de pisos, i de la llei que es posa demà en vigor, que obliga les tabacaleres a publicar fotografies dissuasives d'extrema cruesa als paquets de cigarrets.

Avui també volem tractar un tema que pot ser de gran utilitat en aquests dies, en què  és tan difícil que et donin un crèdit o un augment de sou: Com podem caure bé als altres? Intentem reconèixer alguns trucs que realment funcionen, perquè aprengueu a caure en gràcia abans de ser graciosos, i ho farem al costat de tres actorassos tan macos que és impossible que us caiguin malament: Joan Pera, Jordi Martinez (el Paco de Ventdelplà) i Lita Claver, "La Maña".

I per tio trempat Coque Malla, que avui passa pel programa per ensenyar-nos un trosset del seu últim treball: "Termonuclear".


Avui és DIVENDRES, 16:40h. Tv3.

[ Hoy en DV: debate de actualidad, con Xavier Sardà ]
En: Divendres Tv3 
Tags: coque malla ernest folch gonzalo bernardos isabel-clara simó joan pera jordi martinez lita claver xavier sardà 
Miércoles, 25 de mayo de 2011 • 00:30h.

Petits crims conjugalsDesprés de discutir sobre les qualitats de l'home perfecte, i després d'intentar arribar a algun acord sobre els atributs de la parella perfecta, tornem avui a DIVENDRES a tractar les relacions home-dona en la nostra tertúlia en la qual s'ajunten cada dimarts Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol. Aquesta tarda, a més, ens acompanyen a la taula els actors Ramon Madaula i Laura Conejero, que en saben bastant de la convivència entre homes i dones, arran de l'obra que estan representant aquests dies en el teatre Poliorama de Barcelona, "Petits crims conjugals". La història, escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, tracta d'un home que és víctima d'un misteriós accident i perd per complet la memòria. Després de passar una temporada a l'hospital, torna a casa amb la seva dona, però no sap si fiar-se de tot el que ella diu sobre qui era ell abans de l'accident...

Avui també ens interessem pel futur de l'energia nuclear, arran dels últims esdeveniments en la central de Fukushima, convidem Javier Dies (expert en energia nuclear), Jordi Martinez (gestor de medi ambient) i l'economista Gonzalo Bernardos, perquè ens expliquin cap on es dirigeix aquest tipus d'energia i altres que utilitza l'home diàriament.

I seguim amb el bon temps a Roses. Aquesta tarda, entre altres coses, ens visita la Dra. Folch, amb qui descobrirem com la pizza pot ser un aliment sa i equilibrat per a tot tipus de persones.

Aquí, cada tarda és DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Pequeños crímenes conyugales con Ramon Madaula y Laura Conejero ]

En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch gonzalo bernardos imma sust javier dies jordi martinez jose corbacho laura conejero màrius carol ramon madaula sílvia soler 
Martes, 22 de marzo de 2011 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]